Navazující studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
navazující studium
Ahoj dokončuji studium Bc. obor ošetřovatelství dálkově a ráda bych šla dál. Jen nevím přesně jaký obor..co jsem se tak koukala po školách, tak na pedagogiku bych musela mít předešlé vzdělání. Chtěla bych to další studium směrovat řízení ve zdravotnictví nebo management nebo něco tomu podobného, nebo pedagogika. Přemýšlela jsem i o specializaci nczo…poraďte jaké máte zkušenosti? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkus se zeptat přímo na studijním ve své škole. Oni ti poradí, kam se dá jít dál. Ale mám takovou obavu, že toho moc nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co já vím, tak nějaký management je na FHS UK. Mělo by to být snad i dálkově. Jmenuje se to Řízení a supervize nebo tak nějak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak jinak moc nevím. Holky od nás ještě dost šly do kladna na ČVUT, ale tam přesně nevím co je za obor a ostatní jsme na zdrav. navazujících oborech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KAM DÁL NAVAZUJÍCÍ STUDIUM - ING
Kam můžu jít dál, navazující studium - Ing. ekonomka, aby bylo bezplatně a v sobotu?
- Citovat
- Upravit
@nepřihlášená Lenka píše:
Kam můžu jít dál, navazující studium - Ing. ekonomka, aby bylo bezplatně a v sobotu?
No na jakýkoliv obor na ekonomce, který má i kombinovanou formu studia. A vyber si veřejnou vysokou školu, tam se většinou poplatek neplatí. Např. MU
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jistě, jenže všude jdeš pátek i sobotu, už vidím, jak mi v práci dávají pravidelně volno ![]()
- Citovat
- Upravit