Všeobecná sestra kombinovaně 3.lf UK - je tu někdo?

271
5.2.13 21:14

Všeobecná sestra kombinovaně 3.lf UK - Je tu někdo?

Dobrý večer…

Pokud by se tu některá našla, prosím, ozvěte se mi, ráda bych se Vás na několik otázek zeptala… Děkuji za odpovědi…

Moc byste mi pomohly…Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1172
2.12.14 13:07

Studium Ošetřovatelství - Všeobecná sestra na 3 lf UK

Dobrý den,

obnovuji diskuzi, je zde prosím někdo se zkušenosti se studiem Ošetřovatelství - Všeobecné sestry na 3 lékařské fakultě? Zajímá mě kombinovaná forma, ale uvitám jakékoliv jiné poznatky a zkušenosti i z prezenčního studia. Jak jste studium zvládali, náročnost a obsah studia, přijímací zkoušky, nejvíc mě zajímá hlavně praxe, zda Vám vycházeli vstříc s plánováním praxe nebo bylo přesně dané kdy kdo kam musí přijít a nedalo se s tím nijak hnout. Zároveň jak jste spokojeni s přístupem, kvalitou výuky, zda jste spokojení s tím co vás naučili? Předem moc všem děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
22.8.16 16:57

Zdravím :mavam:
Obnovuji diskuzi. Je tu někdo, kdo studuje dálkově všeobecnou sestru na nějaké z lékařských fakult na UK? Četla jsem dnes celé dopoledne podmínky a nikde jsem se nedočetla, že by byla podmínka pro přijetí předchozí zdravotnické vzdělání nebo práce v oboru, jen na jedné z fakult přidávají body za praxi. Je to tak? Zatím jsem koukala jen na mimopražské školy a velká část to jako podmínku pro přijetí měla, tak jsem na Prahu ani nekoukala…
jinak budu ráda za všechny připomínky, zkušenosti, jak jste to zvládaly s prací, pokud jste pracovaly v jiném oboru, časová náročnost - jak často se jezdí do školy a mnoho dalšího :mrgreen:
děkuji a přeji příjemný večer! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko