Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jednoduchý dotaz… KTERÝ z těchto kočárků?
kočár tahám několikrát denně do výtahu, se psem, jezdím všude - kočičí hlavy, les,…, měřím 160cm
měla jsem vybraný valco, ale teď váhám i nad navingtonem (přiznám se jen kvůli černé barvě), ale štve mě u něj těch 9kg
poraďte ![]()
Máte zkušenost s Navington Scooner?
Přidejte zkušenost s Navington Scooner@valina1 Na kočičí hlavy a les ani jeden. A pokud, tak Valco snap 4, nicméně počítej s tím, že budeš jezdit se zaaretovanými koly.
Máme tento:
http://www.valco.cz/…rek-Latitude
A zvládám s ním vše co popisuješ.
Mám Necelých 160 cm a 48 kg, 9 kg na sporťák mi vůbec nepřijde moc. Malá má nějakých 12 kg, dokážu se bez pomoci dostat ze schodů i do schodů, prostě kočár drapnu pod paži, opřu o bok a jdu.
@Trojlístek díky za recenzi
já se ptala pána, kterej šel po centru (kočičí hlavy) a říkal, že to kočár zvládá skvěle
(ten valco)
@valina1 No však já psala, že když už tak Valco snap 4, jen budeš aretovat kola - jinak se s tím kočárem prostě nedomluvíš.
@valina1 Z těch dvou Snap. Jestli už chceš napodobeninu Valco Zee, tak jdi raději do Bébe Beni Izzy, je mnohem kvalitnější než Scooner.
Holky prosím o radu - napadá vás nějaký typově podobný kočár jako je Valco Snap 4, lehký, lehce složitelný, ale s velkými koly, aby lépe zvládl terén? Ideálně za podobnou nebo i nižší cenu… Děkuji ![]()
@e_w_i_c_k_a_a Snad jenom B-Motion, ale je krapet dražší a pochopitelně nemá necelých 7 kilo. Pokud chceš velká kola, budeš muset odepsat slovo lehký.