Návrat do práce - únava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
999
3.9.21 19:10

Návrat do práce- únava

Pěkný konec pracovního týdne :) jdu se zoufalým průzkumem.. dnes je to treti tyden, co jsem se vratila po RD do prace na plny uvazek.. (pri RD jsem pracovala na zkraceny a z domova). Jezis ja jsem tak vyrizena, mam pocit, ze tohle se nemuze proste srovnat. Jak dlouho to trvalo u vas nez si to vse sedlo? Ja proste padam na pusu… rano vstavam v 5, jedu do prace, abych na pul 4 vyzvedla dite, rychle domu, vyresit doma zvirata, jidlo, dum, zahradu, dite je trochu akcnejsi.. pote co dite ulozim kolem 9 musim jeste dodelavat veci z druhe prace ( neb zatim za me nemaji nahradu).. kolem pul 11 padam do postele totalne ale uplne totalne vyrizena.. ta druha prace snad odpadne brzy :nevim:, ale stejne mam pocit, ze tohle nejde vydrzet :mrgreen: porad doufam, ze za treba 2 mesice uz se budu smat a rikat si, ze to neni tak strasny… obdivuju vsechny co to zvladaji, s vic detma to musi byt totalni mazec :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12869
3.9.21 19:18

Jaká máte zvířata, co děláš za jídlo?
Jinak já měla dvě práce asi 3 měsíce a můžu říct, že jakmile druhá odpadla, moje výkonost se zlepšila cca o 30 procent skokově. Poté, co sjem asi 17 hodin v kuse spala.
Zvířata nemám a o děti se staral manžel, já neměla kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2152
3.9.21 19:19

Ja na tom byla stejne jako ty. Srovnalo se to po mesici. Je to zahul po 4.letech se vratit do prace, rano vstavacka, odpoledne aktivita s ditetem a slus vecer. Vyrizena nez si telo zvyklo na pracovni rezim. Spis aby si to mela snadnejsi, zapoj chlapa do prace. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
3.9.21 19:25

@Sany80s hele mame ciste domaci 4 kocky, takze pres den tu pekne nadelaj.. jidlo uz se snazim delat jednodussi, treba polivku na 2 dny a pod… dneska jsem byla nejvetsi hrdina a vyslala je pro pizzu :mrgreen: ja uz tu druhou praci nechci, ale nema to za me kdo delat a nechci je v tom nechat… diky za vliti optimismu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
3.9.21 19:29

@Xmichaelah me to trvalo asi 2 měsíce… Nebyla jsem schopná přes týden uklízet to bylo přes muj energeticky limit.. Max umýt nádobí.. A udržet obývák kdyby náhodou někdo přišel.. Pak se to postupně srovnalo..prislo mi že prázdniny byly náročnější než školní rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
3.9.21 19:38

@migmina ja ho nemam kdy zapojit… ten zas chodi az vecer a to uz tu zahradu sekat nemuze 🤦‍♀️ Musime tu rozvrhnout praci a sily… ale dneska jsem jak v tunelu normalne… kolem me jede svet a ja jsem v pribrzdeny bubline uvnitr :mrgreen: ja jsem tak rada ze si to u vas sedlo, citim ze i i my mame sanci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12869
3.9.21 19:43
@Xmichaelah píše:
@Sany80s hele mame ciste domaci 4 kocky, takze pres den tu pekne nadelaj.. jidlo uz se snazim delat jednodussi, treba polivku na 2 dny a pod… dneska jsem byla nejvetsi hrdina a vyslala je pro pizzu :mrgreen: ja uz tu druhou praci nechci, ale nema to za me kdo delat a nechci je v tom nechat… diky za vliti optimismu :hug:

Tak nevař. Prostě budete chodit na oběd. Já tu druhou práci taky neměla z nutnosti, ale byla to brigáda, když jsem nemohla nic sehnat a měla jsem ji přes známou, takže jsem tam musela z morálních důvodů taky zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
3.9.21 19:46

No, tak ty toho mas fakt hodne 8o jinak lepsi organizaci jsem zvladla do 2 mesicu, ale slo jen o dite a domacnost a dite jsem rano nekompromisne vrazila jeho otci, abych mohla chodit od pul7 do 3. A vecer jsme se v koupani a uspavani stridali a ja se obden misto uspavani kousla do uklidu. Nemeli jsme barak ani zvirata. Hele, hrdinu jsou plne hrbitovy :hug:

Ted jsem se vratila na 2/3 a je to zjevne mnohem lepsi 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
3.9.21 19:56

@Sany80s presne- moralni duvody… 8) uz aby to bylo pryc 😂 hele kdyz ja nevim co jinyho by dite jedlo- ono nesni k veceri treba rohlik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2152
3.9.21 19:59
@Xmichaelah píše:
@migmina ja ho nemam kdy zapojit… ten zas chodi az vecer a to uz tu zahradu sekat nemuze 🤦‍♀️ Musime tu rozvrhnout praci a sily… ale dneska jsem jak v tunelu normalne… kolem me jede svet a ja jsem v pribrzdeny bubline uvnitr :mrgreen: ja jsem tak rada ze si to u vas sedlo, citim ze i i my mame sanci :P

Tak zapojit pres den, pokud chodi vecer do prace. Prece nemuze byt vse na tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
3.9.21 20:00

@FlorenceF Jenkins prave rano ma dite otec, ja odjizdim pred 6.. abych se stihla vratit…pripadam si jak backora… vsude vsichni vsechno zvladaj… a ja jsem v poslednim tazeni :nevim: uklid musim prubezne, sice nemame zadnou haciendu, ale 150 m2 jen tak v rychlosti nedam, k tomu 1500 m zahrady 🤦‍♀️ :woman :hug: _facepalming: Diky za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
3.9.21 20:08

@migmina hele on odjede v 8 a vraci se nejdriv kolem pul 7… to pak na nem visi dite… jako musi se zapojit vim to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12869
3.9.21 20:16
@Xmichaelah píše:
@Sany80s presne- moralni duvody… 8) uz aby to bylo pryc 😂 hele kdyz ja nevim co jinyho by dite jedlo- ono nesni k veceri treba rohlik…

Proč rozmazlujeme děti za cenu vlastního sebezničení? :nevim: Takhle kolegyně přišla po 7 domů z práce(chodí na šestou) a 13-letá dcera ji doma vítala s tím, co udělá na večeři.
Pokud by mi tohle udělala dcera, tak má týden zákaz mobilu. Za sobectví. Předpokládám, že to začalo tak nějak jako u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
3.9.21 20:21
@Xmichaelah píše:
@migmina hele on odjede v 8 a vraci se nejdriv kolem pul 7… to pak na nem visi dite… jako musi se zapojit vim to..

Jo, nas tata taky, ale to je asi normalni, 8hodinova pracovni doba, kdyz rano kodrca haranta do skolky. Zapoj, on bude taky vyrizenej, ale to je zivot, pracujete oba stejne. Ten nas se s touhle ‚šikanou‘ sveril v praci a byl u mistnich tetek (a u tchanovcu :mrgreen: ) za hrdinu, kdezto ja za flakačku a karieristku :lol: dobry, co :lol: ale jak jsme se zajeli, tak to šlo. Vsichni si zvykli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
3.9.21 20:37

První 3 měsíce jsem byla vyřízená než si to sedlo. Děti 2 (školka + první stupen). Dům, zvířata, zahrada. Partner chodil domů z práce pozdě. Prostě jsem to vyřešila tím, že zdaleka ne všechno bylo naklizeno na 100% a večeře byly bud studené či jednoduché teplé…Dlouho jsem pak vzpomínala na MD jaká to byla pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat