Návrat do reality

Anonymní
8.9.10 12:26

Návrat do reality

Ahoj holky , shanim radu neradu:-))) jsem uz 5 rokem doma s detma na rodicovske dovolene:-) holcicky rostou jak z vody a vse rychle utika. Teprve ted si zacinam uvedomovat ze nemam vubec cas sama na sebe jen se tocim kolem deti a kolem chlapa:-) za tech 5 let se hodne stalo:-) Terezku tu prvni jsem mela za svobodna kdy me opustil jeji tatinek:-) ted v patek mame soud kde se ukaze pravda co a jak:-) a Kristynku kterou ma s druhym muzem ktereho jsem si myslela ze je ten pravy a budu konecne zit normalni rodinny zivot ale zase jen a jen dalsi zklamani:-) Nyni jsem si nasla noveho pritele zijeme spolu druhym mesicem je to sice vsechno fajn ale uz to zacina byt hodne velky stereotyp… a nejhorsi na tom vsem je ze jsem se z Ostravy prestehovaly do Karvine a nemuzu si tady zvyknout:-( zatim tu nemam ani kamaradky:-( a tim je to horsi a navic jsem se hodne uzavrela a tim se mi nechce chodit ani mezi lidi nevim jak s toho vseho ven.. kdyz nekam jdu utecu do ostravy za kamaradkou…jenze pak se vse vraci zpet… Ted mi prijaly Terezku konecne do skolky a pani reditelka mi slibila ze hned jak bude dalsi volne misto ze mi hned vezme Kristynku a tim padem mi doslo ze uz vlastne i me konci tenhle ten kolotoc a budu si miset zacit hledat praci:-) ale kde ze? Porad koukam na internetu zda tu neco neni rozesilam zivotopisy apod… ale zatim bez vysledku:-( Poradte jak nebyt uzavrena a normalne se dostat mezi lidi je tostrasne slozita situace:-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4267
8.9.10 15:07

No a co třeba najít nějaké maminy v podobné situaci přes net, které budou z Karviné?
Já si tak našla celkem několik kamarádek, jak jsem byla těhotná a je to občas fajn se s nima sejít, když máme stejné problémy :lol: ( děti a život na mateřské :lol: )

Jinak , škoda, že to nebylo u tebe naopak a nestěhovala ses z Karviné, do Ovy, já jsem totiž z Ostravy :lol:

A v jakém oboru hledáš práci a co vlastně můžeš nabídnout?Co jsi dělala před MD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
8.9.10 15:17

ahoj,
já jsem bydlela v Karviné a moc se mi po ní stýská-mám tam celou rodinu a věděla jsem co kde koupím, když sháním.
Práci- to je velice těžké. Možná ještě berou v Tecsu na brigádu-teda jestli bereš cokoliv. Spíš si seženeš práci v OV než v Ká.
Nebo kdybys byla „akční typ“ a zkusila si otevřít plavání pro batolata a předškoláky-to je tam opravdu třeba a kapacita jedné firmy zdaleka nestačí na poptávku. Tak možná tip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.9.10 15:45

Jeanette ja beru zcela uplne vse co mi prijde nejsem vybirava… a s tou otśtravou to neni zle celkem casto jezdim do Ostravy mam tam kamosku par znamych a taky urady:-))) ted jsem psala zivotopisy do ruznych obchodu center proste vsude:-)) tak uvidime:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
8.9.10 15:46

Kac…:-) si nevybereme kde se prestehujeme:-))) snad si tu zvyknu ted jsme byli s Terkou ve skolce a zitra konecne nastupuje:-) a celkem dost aktivit ma az ji celkem zavidim:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat