Juchuu tak mam brigadku:)

23033
27.8.10 15:37

juchuu tak mam brigadku:)

tak mam brigadku:) budu delat 3krat tydne, nebo jak mi to vyjde.. dispecerku jednoho nejmenovaneho prazskeho taxi, posilat auta klientum apod.:D no alespon si oprasim anglictinu, kdyz uz nic jineho.. tak uvidime, jestli se to da prezit:) zatim jsem byla dvakrat od 22-06 hodin a celkem pohoda:) jesti muzu poradit damy, tak koukejte na http://www.jobs.cz brigady, nebo http://www.prace.cz, obcas se tam vyskytne neco lepsiho nez prace v supermarketu, nebo ty pochybne domaci prace

Příspěvek upraven 28.08.10 v 09:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14210
27.8.10 15:59

A kdyz jsi celou noc v praci, jak pak pres den zvladas s mimcem?
Muj manzel chodi na nocni, takze ja bych ani nemohla a pak cele dopoledne spi a navecer jde zas do prace, ja bych mela sanci maximalne na chvilicku odpoledne, tak to je na houby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.8.10 16:09

no je to na tri smeny, manzel dela ranni odpoledni.. takze kdyz ma ranni tak muzu jit na odpoledni, o vikendu kdykoliv…
aspon si clovek vydela neco pro sebe… kdyz jde vsechno ostatni na spolecny ucet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
27.8.10 17:45

Ahoj, pokud vadi, neodpovidej :-) jen jestli se mohu zeptat, kolik plati na hodinu cisteho? Ja mam taky brigosku, v obchode s pecivem na malem meste a mam 55kc na hodinu…nic moc, ale lepsi nez nic :-) rikam si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
27.8.10 17:47

plati 140kc/hod hrubeho.. no takze az se mi to zdani:)) tak z toho bude prd

urcite lepsi nez nic, ja bych klidne sla i uklizet, hlavne ze to neco hodi.. no kdyby nebylo zbyti.. tak i na kasu:( jsem myslela, ze budu moct delat v praci na VPP ale bohuzel zmena reditele a matky na materske maji smulu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
27.8.10 19:22

To je super :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: vydelas si pekny penizky :potlesk: to tech mych 55 cistyho je smesna sumicka…ale nic jinyho tady neni a dojizdet by se mi nevyplatilo a nemela bych kam dat deti - uz takhle mi je hlidala nekolikrat kamaradka…chlap je nonstop v praci, do toho podnika…na nej se spolehnout nemuzu…ale proste clovek ma pocit, ze taky neco do rozpoctu prispeje…i kdyz je to minimum oproti chlapovi…ale proste jde i o ten pocit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
27.8.10 19:45

Jestli můžu pro srovnání zveřejnit svoje brigády, tak…
Testování a balení internetových modemů 68 Kč/hod. hrubého, montáž a balení počítačů to samé, třídění součástek pro automobilky 65Kč/hod. hrubého, noční směny v práškové lakovně 85 Kč/hod. hrubého. Pak v jedné fabrice pomocné, údržbářské a úklidové práce 80 Kč/hod. hrubého. Nedělám to současně, navzájem se to doplňuje…
No a k tomu hlavní práce. Aspoň že přežiju… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat