Návštěvnice Sanusu 2012 :)

2390
15.2.12 22:07

Návštěvnice Sanusu 2012 :)

Ahoj všechny snažilky! Začal tady ještě někdo letošní rok v Sanusu? Můžem o tom popovídat a čekat společně na zázrak :) Vím, že už tady diskuze k tomuto centru jsou, ale do rozjetých vlaků se těžko naskakuje, takže pokud jste některá sanusový nováček jako já, pojďte sem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5702
16.2.12 07:25

Já se teprve chystám, mám již doporučení, ale trochu se to zkomplikovalo, nečekaně se zjistilo těhotenství, bohužel to bylo mimoděložní, naštěstí se to samo vstřebává, takže jsem nepřišla o vejcovod. Teď čekám až bude HCG na 0 a hned se objednám.
Ty jdeš už na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
16.2.12 13:05

Ahojda Radko! To me mrzi, ze to takhle dopadlo. Tak aspon ze se to vstrebava samo a nemusis podstupovat nejaky zakrok. Ne ne. Ja sem tam ted v pondeli byla poprve. Moc hodna doktorka i sestricky. Byla sem z toho mile prekvapena. U me se predpoklada ze je problem s cyklem. Nechodi mi menstruace az po agolutinu, takze jsem dostala utrogestan a hned jak to pujde, tak zkusime IUI. V planu je 3× potom pripadne laparoskopie a dlw toho dalsi postup tak uvidime. Jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
16.2.12 13:17

My se snažíme asi 8 měsíců. Ovulace probíhá, ale zase mi neroste děložní sliznice. Ms je taky problém, sice se mě dostavuje pravidelně, ale velice slabá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
16.2.12 15:15

To ja o svoji sliznici ani nevim. Pro myho mudra to bylo pry nepodstatne. Ted mam do sanusu prijit zase pristi patek na utz a mrknou jak sem na tom s ovulkou a sliznici a pak hned jak to bude mozne tak pujdem na to IUI ale to asi az pristi mesic. Do konce tohohle tam totiz doktorka ke ktere chodime nebude, tak jdeme na ten utz k tomu druhemu dr a nevim jestli ten prip.IUI udela ale stejnak mi ovulka vychazi na vikend tak s tim moc nepocitam. Jinak my se snazime 10 mesicu ale muj mudr nikdy nejak moc neresil tu moji ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
16.2.12 15:16

To ja o svoji sliznici ani nevim. Pro myho mudra to bylo pry nepodstatne. Ted mam do sanusu prijit zase pristi patek na utz a mrknou jak sem na tom s ovulkou a sliznici a pak hned jak to bude mozne tak pujdem na to IUI ale to asi az pristi mesic. Do konce tohohle tam totiz doktorka ke ktere chodime nebude, tak jdeme na ten utz k tomu druhemu dr a nevim jestli ten prip.IUI udela ale stejnak mi ovulka vychazi na vikend tak s tim moc nepocitam. Jinak my se snazime 10 mesicu ale muj mudr nikdy nejak moc neresil tu moji ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
16.2.12 21:48

Já sice nejsem snažilka, ale v Sanusu jsem vám stejně jako má sestra zanechala kupu folikul, tak držíme palce :palec: :palec: :palec: :lol:

feésM píše:
Ahoj všechny snažilky! Začal tady ještě někdo letošní rok v Sanusu? Můžem o tom popovídat a čekat společně na zázrak :) Vím, že už tady diskuze k tomuto centru jsou, ale do rozjetých vlaků se těžko naskakuje, takže pokud jste některá sanusový nováček jako já, pojďte sem :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
17.2.12 18:32

ahoj, my se do Sanusu chystáme 1.3. na první konzultaci. Do jakého Sanusu chodíte? My půjdeme do Hradce Králové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
17.2.12 19:05

Ahojky clobrdinku! Vitam te tu. Ja chodim do Pardubic. Premyslela jsem i nad HK ale pardubky vyhraly kdyzt tam bydlim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
20.2.12 14:01

Tak já jdu 8.března do Hradce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
21.2.12 18:49

Držím moc palce :) Já tam jdu zase teď v pátek, ale jen na UTZ folikulů, tak jsem na to zvědavá, jestli se nějaký bez hormonů utvořil :) uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4252
22.2.12 17:13

ahojky holky, take s manzelem jezdime do Sanusu, do Pardubek. Jezdime tam od 19.ledna a jsme tam spokojeny. chodime k dr.Vodickovi. muzu jen chvalit. ted jsem doma a picham si hormony. kdyz bude vse ok tak zacatkem brezna me ceka odsati vajicek.Zitra tam jedem na kontrolu a ultrazvuk.tak drzim vsem pesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
23.2.12 13:02

Děvčata a jaký je postup při první návštěvě, bylo mi řečeno, že se má dostavit i partner. Odebírají sperma hned ten den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
23.2.12 17:13

Tino vítej mezi náma :) Zítra jdu taky na UTZ, tak přeju hodně štěstí ;)

Radko jj partner musel se mnou, ale žádný vyšetření nebylo. Jen hromada otázek (přišlo mi to jako takový malý kvíz :-D). Potom nás seznámili s tím, co s námi mají v plánu, dostala jsem prášky na úpravu cyklu a zrovinka sem byla 2.DC tak mi vzali i krev na hormonální profil. No a zbytek prý příště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
24.2.12 07:05

Aha, tak to manžel nebude mít radost, já myslela, že rovnou dá sperma a už tam nebude muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.