Čerstvé // po IVF

1873
14.2.12 07:51

Čerstvé // po IVF

Ahojky holky, ve ctvrtek jsem dorazila z kontroly (12.den po ET) s hodnotou HCG 58 jednotek… Pani doktorka mi oznamila,ze test je pozilivni,ALE… Musime dal bojovat… Dopichnout agolutin a neofollin na podporu tehotenstvi. Vcera jsme absolvovali dalsi kontrolu a ejhle… Pry ,,mam pro Vas vybornou zpravu…uz je tam pres 300,, a ja malem skakala radosti… Je tu nekdo taky cerstve objevitelkou //,at muzeme sdilet pocity a zkusenosti? A taky hlavne spolecne bojovat o vytouzene mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1164
25.2.12 11:34

Ahoj, tak to moc gratuluji!!! Já testovala dnes a vyšlo to! Jsem 12.den po transferu, bylo to moje 1.IVF a zároveň moje první // v životě. Jsem z toho ale nervózní, protože do pondělní krve je daleko a hrozně mě bolí břicho, pořád ještě jsem tak nějak smířená s tím, že by mohla přijít MS… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
25.2.12 12:56

No tak super… Hlavne klid,nic nedelej a odpocivej… Drzim pesticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
25.2.12 18:33

Díky! :palec: Odpočívat bych teda aspoň tento víkend mohla. :oops: Můj klidový režim po ET totiž vypadal tak, že jsem 3. a 4. den po ET odklízela z cesty sníh, 5. den po ET jsem s plným kýblem vody trajdala umýt si auto a pak jsem vysávala celý byt. Neležla jsem vůbec, jen ten 1.den jsem poposedávala u PC v práci. :oops:
Na druhou stranu, když tohle ti mrňousi viděli a rozhodli se i tak do toho dál s takovou trhlou matkou jít, tak snad už se na mě teď nevykašlou! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
2.3.12 07:51

Tak jak se sale citis? Koukam,ze jsi teda pekne radila… Tak to ja ne… Pekne klidecek a aj nakup taha muzik… No jen at se snazi,ja toho mam za sebou vic nez dost…;-) V pondeli jdu na 2. ultrazvuk,tak se tesim i bojim zaroven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
2.3.12 12:02

Ahoj, já jdu na UTZ až za týden, jsem zvědavá, jestli se drží oba. Protože jsem vůbec nekrvácela ani nešpinila, šance na dvojčata pořád žije! :palec: V úterý jdu taky na hematologii, na genetice mi totiž našli nějakou dispozici pro zvýšenou srážlivost krve, ale pak podle rozboru krve bylo vše v pořádku, tak ani netuším, jestli mi teda, když jsem těhotná, něco vůbec nasadí. Snad ne.
Jinak pobolívá mně břicho, ale je to čím dál lepší, tak už třeba bude od bolestí do porodu klid. :palec: Pořád ale nebudu klidná, dokud neuvidím za týden, že prckové žijí a rostou tak, jak mají. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
3.3.12 18:09

ahoj,juuu ,tady se tehulkuje,ze bych zustala a nakazila se?:-)
prochazim si 3.ivf,pocity rozpačité…
holky,užívejte // :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
3.3.12 18:23

Klido pido… Jak jsi daleko… Uz mas po transferu?? Drzim pesticky,at je to do tretice taky //…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
3.3.12 19:59

ledulaz,zatim po ET nemam......no uvidime,co nam povi pristi tyden :roll: uz ted mam hruzu :?
Koukam,ze jsi mela k OPu 2 vajicka?tak to je uzasny,ze to vyslo :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
3.3.12 20:35

Takze zatim stimulujes?
Jj, jen dve vajucha… Vsak jsem to orvala jako tigr… Mela jsem desnej strach… Ale pani doktorka prohlasila,ze neni dulezita kvantita,ale KVALITA!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
11.3.12 00:54
IvčaIva píše:
Ahoj, já jdu na UTZ až za týden, jsem zvědavá, jestli se drží oba. Protože jsem vůbec nekrvácela ani nešpinila, šance na dvojčata pořád žije! :palec: V úterý jdu taky na hematologii, na genetice mi totiž našli nějakou dispozici pro zvýšenou srážlivost krve, ale pak podle rozboru krve bylo vše v pořádku, tak ani netuším, jestli mi teda, když jsem těhotná, něco vůbec nasadí. Snad ne.
Jinak pobolívá mně břicho, ale je to čím dál lepší, tak už třeba bude od bolestí do porodu klid. :palec: Pořád ale nebudu klidná, dokud neuvidím za týden, že prckové žijí a rostou tak, jak mají. :andel:

Koukam na info v tvem podpisu a mooooc gratuluju!!! Je to krasnyyyy;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
11.3.12 07:40

Jééé holky, zdravím vás!!!! Já tedy nejsem úplně čerstvá //. Testovala jsem na Nový rok, takže jsem ted už ve 14. týdnu. Ale jsem po IVF v Brně. Ale zlákala mě tady tato debata, tak jsem nakoukla :)
IvčoIvo, prosím tě opatruj se!!! Nic těžkého nedělej!!! Mysli na ty mrnousky v tvém bříšku!!! Vím o čem mluvím. Už jsem třikrát ležela v nemocnici s krvácením. Ale Ferdík se zatím drží :hug:
Jinak vám holky přeji hodně štěstí, at se vše daří a miminka at se správně vyvýjí!!!! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
19.3.12 17:53

Ahoj, hlásím se zpět po dovolené (4 dny na lyžích :oops: večerní sauny a vířivky jsem radši vynechala). Byla jsem dnes na UTZ a jsem z toho celá špatná. Jedno embryo se ještě rozdělilo a čekám trojčata! Nejdřív se mi chtělo smát, pak brečet a te´d je mi všelijak. Za týden jdu znovu na konzultaci a UTZ a rozhodne se, jak mi plody zredukují. Jen jedno z těch jednovaječných redukovat nejde, budˇ obě a zůstane nám ten jeden plod nebo zredukují toho jednoho a budu mít jednovaječná dvojčátka, ta jsou ale dost riziková. Bylo mi proto naznačeno, že nejlepší bude nechat si jen to jedno a zbytek usmrtit. :,( Je to hrůza, člověk se snaží o děti a pak je musí nechat vyselektovat, jak v nějakým blbým pokusu od Mengeleho! :poblion: těšili jsme se na dvojčátka a te´d se začínám bát, že přijdu o všechny. Tři nezvládnu, to vím, a navíc, nechci je trápit, byly by nedonošené, věčně nemocné, třeba i týdny v inkubátoru atd. :(
Doufám, že u vás probíhá všechno jak má a dobře to s náma se všema dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
19.3.12 19:07

Tak to je teda mega šok a to rozhodvani ti teda ani za mak nezavidim… Hlavne at to dobre dopadne a mas aspon to jedno,vid? Budu hrozne moc drzet pesticky a taky se budu tesit na info od tebe… Ja jdu na kontroku zitra,tak uz i u me panuje nervozita…ak snad bude vse OK,pak pisnu…

Little Jane moc diky… Budeme delat,co muzeme a tobe taky hromadku stesticka,at jste s mimiskem v poradku…

Jinak holky preji krasny vecer…

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
20.3.12 09:48
IvčaIva píše:
Ahoj, hlásím se zpět po dovolené (4 dny na lyžích :oops: večerní sauny a vířivky jsem radši vynechala). Byla jsem dnes na UTZ a jsem z toho celá špatná. Jedno embryo se ještě rozdělilo a čekám trojčata! Nejdřív se mi chtělo smát, pak brečet a te´d je mi všelijak. Za týden jdu znovu na konzultaci a UTZ a rozhodne se, jak mi plody zredukují. Jen jedno z těch jednovaječných redukovat nejde, budˇ obě a zůstane nám ten jeden plod nebo zredukují toho jednoho a budu mít jednovaječná dvojčátka, ta jsou ale dost riziková. Bylo mi proto naznačeno, že nejlepší bude nechat si jen to jedno a zbytek usmrtit. :,( Je to hrůza, člověk se snaží o děti a pak je musí nechat vyselektovat, jak v nějakým blbým pokusu od Mengeleho! :poblion: těšili jsme se na dvojčátka a te´d se začínám bát, že přijdu o všechny. Tři nezvládnu, to vím, a navíc, nechci je trápit, byly by nedonošené, věčně nemocné, třeba i týdny v inkubátoru atd. :(
Doufám, že u vás probíhá všechno jak má a dobře to s náma se všema dopadne. :palec:

IvčoIvo , to je skoro Sophiina volba. Rozhodování vůbec nezávidím!!! Ale myslím, že lékařům snad můžeš důvěřovat. Tak přeji ted hodně sil a hlavně vše s klidem!!! Ozvi se!!! :mavam: :mavam:
Ledulaz děkuji!!! A at ti to dnes u doktora vše dobře dopadne!! Dej vědět!!!
:mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.