Čerstvé // po IVF

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1164
20.3.12 15:19

No, po poradě doma jsme se zatím dohodli, že pokud budou ty dvě jednovaječná vypadat dobře, necháme si je.
Jestli nechat všechny, to nevím, je to fakt risk a nemám představu, jak bych je zvládla fyzicky i finančně :nevim: a kdyby ještě bylo, bytˇjen jedno z nich, nějak postižené, tak to už by bylo fakt moc. Jenže člověk si říká, co kdyby postižené nebyly :think: a že takových trojčat je!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
28.3.12 23:12

Pokud budou vypdat dobře, zní dost děsivě, snad bude všechno v pořádku, přeji hodně štěstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
29.3.12 09:44

IvčoIvo rozhodně ti tvou volbu nezávidím!!! At ti všechno dobře dopadne, at už se rozhodneš jakkoliv :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
11.5.12 07:23

vysledek??

Ahoj Ivča Iva jak to s tebou nakonec dopadlo?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
11.5.12 07:51

holky moc vam drzim palecky, at to vsem dobre dopadne, mam doma taky krasneho chlapecka po IVF!!! a vim co je to za boj, ceka nas to jeste jednou … drzte se a sem tam na vas kouknu :))))))))))) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
3.6.12 13:47

Krasny den vsem… Po dlouhataaaanske dobe jsem semka nakoukla a snad je vse OK… U nas zatim ano,tak snad aj u Vas…takhle nam mrnousek minuly ctvrtek zamaval/a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
4.6.12 09:56
@ledulaz píše:
Krasny den vsem… Po dlouhataaaanske dobe jsem semka nakoukla a snad je vse OK… U nas zatim ano,tak snad aj u Vas…takhle nam mrnousek minuly ctvrtek zamaval/a…

Krásná fotečka !!!! V kolikátém jsi ??? Dávejte na sebe pozor !!! :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
4.6.12 10:29

ahojky, v 21. týdnu… a ty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
5.6.12 09:37

Já dneska v 27. týdnu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.