Nazdarek listopadky

• Otevřená skupina

Termín porodu - listopad 2014.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
24.9.15 10:44

Nazdarek listopadky

Čau holky, doufám teda, že sem někdo dorazí z nasi staré party! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
26.9.15 11:49

Ahojjj jsem tady:)
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.9.15 15:47

No tak parada, snad se nas tu sejde vic. Jak se mate holky? My dobry. Malá roste jako z vody, zkouší si stoupat u vseho možného 8o. Je zlata. Ma 9 kg, je drobná. Ted ma ošklivý opruzeniny az do krve. Ma to z jablka jsem vypozorovala, tak ho asi budu muset nejdriv varit, než ji to naskrabu. Dejte fotky holky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.9.15 20:25

No doufám že se tu holky přidají byla by škoda kdyby ne:-/ no my se máme fajn. malá se jen plazí, zkouší na 4 ale nejde jí to.. je to lenoch líná :? jinak už není tak uknouraná takže dobrý:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.10.15 20:35

Ach jo furt tu nikdo nepřišel:-/ mi na těhotenství normálně blokli učet že jsem tam psala o emiminu:-D Už mi ho admin odblokoval naštěstí.. nevím neměl to tam měnit je to ted hrozný..a co ty danddie jak se máte? co malá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
22.10.15 09:43

Já právě nikde neviděla upoyornění že jsem píšete.. my zrovna marodíme. děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
22.10.15 10:46

Ahoj kočky :lol: no tady je to taky naky mrtví co? Holky mi dobry, malá je zlata, ma teď rýmu a kašel, ale my jsme stejně furt doma. Nikde se mi trajdat ani nechce jak je hnusne a všichni prskaj bacily. Kacko co marodite, kdo? Renco a co vy? 1984 nikde??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.10.15 20:44

Holky, já nevím jak sem psát???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.10.15 20:46

Jééé už vím :-) Ahojte ženské…u nás doma dobré…Maty je nemocný, Luky je nemocný a já jsem nemocná, ale snad už se uzdravujeme. Co kupujete děckám k roku???Mě nic nenapadá..oblečení má Lukášek po Matějovi, to samé kupu hraček. Jsem bezradná a to jsem zaúkolovaná vymyslet i něco od ostatních, co se bude hodit, Moc vás zdravím a proč nejste na Mt???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
22.10.15 20:56

@Danddie mě maroděj všichni.. holky marodej maj antibiotika a malej kašel rýma a to zas bude celou zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
23.10.15 20:36

dárky k roku

Holky, máte nějaký ten nápad na dárek k prvním narozeninám? A jaký budete mít dort??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.10.15 22:41

Ahojky, včera sem sem psala a kde to jako jeee :think: :lol:… Nevim. To me mrzi, ze marodite, my taky no :/. Kačko holky jsou božiii :srdce: :srdce: dej jim za me hubinky. Holky dárky no, ja už kupuju Vánoce :dance:, protože pak je to stres. K narozeninám dort, oblečeni a choditko možná. Naky ptakovinky. Co 1984, ta nikde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.10.15 22:15

Už jsme fit..naštěstí…vůbec si nevím rady s těmi narozkami…a dort, který může budu taky vymýášlet pěkně dlouho. Vlastně nemám už moc času a budeme mít 3 oslavy během týdne :-))))když už..tak už!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.10.15 11:29

Ahojky holky. no narozeniny taky nevím ale koupíme asi nějako knížky(leporela) a nějakou hrající hračku to se jí líbí, no a oblečení:) dort budeme mít ovocný s tvarohem:) a jinak už začínám řešit i Vánoce:-D ale to jsem v pasti.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
26.10.15 17:39

Kačko holky jsou úplně nádhernéé :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů