Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Premek_Orac píše:
@Lendie PO týdnu to bez reklamy mít čtenáře nebude určitě.
Zkus to spíš třeba psát jako deníčky tady na emiminu, tady publikum je. Z reakcí usoudíš, zda psát dál.
to je fakt, zkusila bych to tady, hned na to dostaneš připomínky, na blog ti lidé moc nepřijdou
a trochu se v tom psaní procvičíš, nevzdávej to ![]()
Jestli Tě to baví, tak bych si psala jen tak pro radost a pro zábavu ![]()
Tady na e-miminu je i možnost psát do Deníčků, tak to tam zkus, nějaké odezvy určitě budou…
@Lendie Ahoj, snažíš se být vtipná a je to křečovitý. Asi to není úplně zlý, ale potřebuješ se rozepsat, piš dál, bude se to zlepšovat, ale jestli budeš někdy dobrá, těžko říct. Chyby tam máš, ale to by se dalo častým psaním a zkoumáním pravidel českého pravopisu odladit…
@Lendie píše:
@Russet Když tak přemýšlím, tak naposledy na střední škole ve slohuPárkrát jsem zkusila krátké příhody na fb na svém profilu, takže to viděli jen přátelé
@Premek_Orac Když tady každý píše o snažení se o miminko, nepodarenych pokusech, ivf, zivote s detmi apod… Myslim, ze tohle by tu asi moc lidí nebralo.
Nevím. Asi jsem to neměla zkoušet.
Myslela jsem tím maily, SMS, i ten Facebook. Nedávat si záležet jen proto, že to čtou mí přátelé? ![]()
Chytne se tu víc věcí než jen miminkovská témata. Ale musí to mít hlavu a patu. Nemám zrovna na mysli Hříšnou Angeliku. Ta mě teda vůbec nebere. Docela se rozjela @Jadala ![]()
Uplně koukám, jak náročné osazenstvo, alespoň co se týká kvalitní literatury, se tu sešlo. Jó takhle kdybys psala srdceryvne deníčky plné mimisku, ovulaci, porodu a zhrzenych citu, to by ti i těch pár hrubek bylo velkoryse odpuštěno. Jestli Te to baví, piš dal. Každý nějak začínal. ![]()
Máš hezký blog, buď vtipná, ale neshazuj se. Pokračuj, má to určitý potenciál. Zaměř se na gramatiku a také na formu - nevysvětluj, ukazuj vlastnosti na příkladech. Koukni se, jak psát humorné povídky i psát všeobecně. Nikdo učený z nebe nespadl, jestli tě to baví a máš motivaci, zapracuj na sobě. Nevzdávej to! Zadej do googlu:„jak psát dobrou knihu“ a uč se. ![]()
@Lendie Pro mě to byla nuda, ale já jsem náročná čtenářka, mám přečteno desítky, možná stovky knížek a jen tak něco mě nebaví.. Nepochybuju o tom, že své čtenáre najdeš, piš dal.. Kdo nic nezkusí, nic nezkazí.. ![]()
@Premek_Orac píše:
@Lendie Kritizovat je vždy snadné, zejména od těch, co ni nevytváří. Pokud ti psaní dělá radost, tak piš. Čtenáře si to buď najde, nebo ne. Ikdyby ne, budeš mít jednou krásnou výpověď o svém životě, myšlenkách, pocitech, názorech. A to je mnohem plasičtější vzpomínka, než fotky, filmy apod.
bude tedy přínosnější názor od člověka, který něco podobného vytváří? Ty pravopisné chyby doslova rvou oči… a když to vezmu jako názor někoho, kdo píše pro veřejnost, tak text, který má hlavu a patu a není plný chyb, je základ… když si člověk píše do šuplíku nebo do deníčku a má to jen pro sebe, ať si tam naseká chyb, kolik se mu zlíbí… ale když to chce prezentovat veřejně, měl by si dát záležet na všem… ![]()
@Lendie píše:Nevím. Asi jsem to neměla zkoušet.
no, vždycky máš dvě možnosti… buď na sobě zapracovat, zamyslet se, přečíst si to s odstupem, než to zveřejníš, opravit chyby… a nebo to vzdát bez boje a prostě se na to vykašlat… to už záleží, jak moc to chceš dělat a co jsi ochotna pro to udělat… jestli tě to baví, piš dál… občas je lépe napsat méně článků a nesnažit se za každou cenu vyprodukovat mega legrační dílo, někdy stačí jen lehce rozvést jednu myšlenku…
Mě nebere moc to shazovani sebe sama. Taky všeobecně téma blondýna = blbka, mi přijde už dost ohrane a laciné
působí to na mě neuprimne a křečovitě
ale až moc tě chápu, že tě baví psát a láká tě to, stejně jako mě
ja jsem to vyměnila raději za vymýšlení pohádek pro dceru ![]()
@Mia. Prcek pohadky a pribehy vymyslim dost casto do prace
Takze me lakalo neco oddychoveho
Uvidim, jak to pujde dal. Zacatky mi delali vzdy problemy ve vsem, tak snad se mi to podaří trošku víc rozjet a chytit za správný konec. Zkusila jsem a je pravda, ze litovat lze veci nevyzkoušenych. Pri nejhorsim blog smazi. Vic se stat nemůže
Za rok si nikdo nebude pamatovat, ze neco takoveho existovalo.
No a ono to neni shazovani. Ono se to bohuzel vsechno presne tak delo. ![]()