Názor na odšťavňovač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Názor na odšťavňovač
Narazila jsem na tento odŠťavňovač, na reklamním videu to vypadá velmi fajn, máte někdo zkušenost? Nebo prosím doporučte, s jakým odšťavňovačem jste spokojeni. Děkuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem spokojena s odstavnovacem CATLER..je super..ani kapicka stavy nazmar..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JE8011 CATLER..jde z ovoce udělat i pyre..což je super na presnidavky či dřeně..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rady
Ahoj holky, co máte doma za odšťavňovač? Pročítala jsem tady příspěvky, ale už jsou trochu starší
. Chtěla bych do malému dělat čerstvé šťávičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odšťavňovač ano/ne?
Hezký večer všem ![]()
Dělala jsem poVánoční úklid a rovnala police v kuchyni. A velké místo mi zabírá odšťavňovač. Stál přes 2500Kč a je starý cca 5 let. Odšťavňování mi časem přešlo..chce to hromadu ovoce, stejně něco zustane ve šlupkách, je z tooh dost odpadu, xxxx věcí na rozložení apod..řikam si že je lepší si zajít nějam do OC a dat si to tam „za stovku“.
Co myslite vy? Vyuzivate te to? Jsem jedina pohodlna? Diky za nazor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 jo, používáme sezoně, jsou roky, kdy se nám urodí jablka, hodně jablek, která je nejlepší naházet do odšťavňovače, protože vše ostatní by vyšlo na spousta práce pro nic za nic jak jsou pidi…Ale mošt dobrý
Do toho, abych kupovala ovoce a následně ho házela do odšťavňovače bych nešla, ale jako forma rychlého a ne příliš pracného zpracování domácích přebytků dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 já jsem ho dostala jako dárek ke koupi robotického vysavače, dva roky mi zabírá místo v lince, nikdy jsem ani neotevřela tu krabici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odšťavňovač nemam, ale mozna bychom. mohli rozsirit tema na „nejzbytecnejsi domaci spotrebic“. Ja ted vzala zadarmo strojek na testoviny, kdy tipujede, ze mu budu hledat dalsi domov? Vyzkousim ho vubec? ![]()
A pak loupacka brambor - to bylo neco! Z dobreho duvodu na trhu moc nejsou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odšťavňovač je „drahá“ záležitost zejména na provoz. Kolik toho ovoce je třeba. Šťáva z ovoce je fajn, ale většinou plná cukru a vláknina, která je zdravá a obecně ji máme málo, se vyhodí do koše.
Za mě zbytečná práce ( příprava ovoce, následné mytí) a plýtvání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit