Názor na těhotenský test

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
250
24.10.23 18:17

Názor na těhotenský test

Ahoj skupinko. Předem se omlouvám za asi hodně blbý dotaz, ale i tak se chci zeptat. V září jsem dostala svou první MS po porodu. Teď v říjnu jsem čekala další. Zatím se nedostavila. Každopádně test jsem si dělala 35DC a byl čistě negativní. To samé 42DC úplné prázdno. A včera 49DC (horní) a dnes (spodní) jsem si dělala test a takhle to vylítoo. Je ok, že po týdnu, kdy jsem neviděla ani ducha to takhle vyletí? Předem moc děkuji za názory :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68928
24.10.23 18:28

Ano, klidně to tak vylítnout může, během týdne se hladina homonů klidně zdesetinásobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
24.10.23 18:54

Muze byt, tady je to rekla bych jasne, to není žádný duch, nad kterým by se dalo dumat. Stačí par dni a z negativu mas dálnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
24.10.23 19:04
@Kriss Tina píše:
Muze byt, tady je to rekla bych jasne, to není žádný duch, nad kterým by se dalo dumat. Stačí par dni a z negativu mas dálnice.

Moc děkuji. Moc dobře vím, že to je jasně pozitivní a není nad čím diskutovat (jen počkat na vyjádření doktora za pár týdnů) Já se chci jen tak nějak ujistit. U minulýho těhotenství to bylo úplně jiný, tak proto. Ale vím, že každé těhotenství je unikát (i co se hCG týče). Jen mě to prostě zarazilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí