Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj skupinko. Předem se omlouvám za asi hodně blbý dotaz, ale i tak se chci zeptat. V září jsem dostala svou první MS po porodu. Teď v říjnu jsem čekala další. Zatím se nedostavila. Každopádně test jsem si dělala 35DC a byl čistě negativní. To samé 42DC úplné prázdno. A včera 49DC (horní) a dnes (spodní) jsem si dělala test a takhle to vylítoo. Je ok, že po týdnu, kdy jsem neviděla ani ducha to takhle vyletí? Předem moc děkuji za názory ![]()
Ano, klidně to tak vylítnout může, během týdne se hladina homonů klidně zdesetinásobí.
Muze byt, tady je to rekla bych jasne, to není žádný duch, nad kterým by se dalo dumat. Stačí par dni a z negativu mas dálnice.
@Kriss Tina píše:
Muze byt, tady je to rekla bych jasne, to není žádný duch, nad kterým by se dalo dumat. Stačí par dni a z negativu mas dálnice.
Moc děkuji. Moc dobře vím, že to je jasně pozitivní a není nad čím diskutovat (jen počkat na vyjádření doktora za pár týdnů) Já se chci jen tak nějak ujistit. U minulýho těhotenství to bylo úplně jiný, tak proto. Ale vím, že každé těhotenství je unikát (i co se hCG týče). Jen mě to prostě zarazilo ![]()