Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tvoje situace mě moc mrzí. Tohle je za mě negativní. Ale máš skoro týden do menstruace. Zopakovala bych za týden pro ujištění.
Tak pokud jste se rozešli, miminko nechceš, tak prostě to vyřešíš se svým gynekologem pomocí tablet nebo miniinterrupce. Nebudeš první ani poslední ![]()
Dle mého je ještě brzy na test, aby bylo něco vidět. Jsi přibližně 9dni po ovulaci, pokud máš do MS ještě pět dní. Každopádně držim ti palce, ať to dopadne, jak si přeješ
Já tam teda bohužel nic nevidím, ač Pepino dělá falešné duchy (mě udělal dnes celkem pěknou čárku a těhotná nejsem
) viz foto
Pokud by ti bylo špatně z těhotenství, na testu už by to bylo pravděpodobně viditelně vidět, možná to je jen stresem ![]()
Dobrý den, předem prosím o anonym, mám tu hodně známých, a nechci aby se to někdo dozvěděl.
Nechci tady vyprávět jaká je situace, a sice mám do MS 5 dní, ale včera jsem si udělala test, protože jsme se s přítelem snažili o miminko, ale bohužel nastala u nás velmi těžká situace kdy jsme se museli rozejít. Takhle brzy by mě nenapadlo testovat, ale nebylo mi vůbec dobře, přikládám foto na porovnání, ten nahoře je z večera, a ten pod ním je z dnešního rána. Vidíte tam také ducha l, nebo je to jen má představivost? Nechci být na miminko sama, takže jsem z toho fakt zoufalá. Děkuji za odpovědi, a prosím neukamenujte mě 🙏