Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte než mi začnete nadávať chcem sa s vami poradiť. Pohlavný styk nechraneny som mala 8.7 použila som escapelle tabletku po. Normálny menzes som mala 23.7 spravila som si niekoľko testou negativne hcg 0.5 menzes len spinenie u gynokologicky že nevidí nič. Ale mňa neskutočne bolia bradavky pod bruchom niekedy aj pravý vajecnik teplota 37.2. Môžem byť tehotná že by nebolo nič vidieť? lebo tomuto stavu ja stále nerozumiek.
Ne, nejsi těhotná, hcg máš negativní, bez toho to jaksi nejde. Máš spíš nějaký zánět.
@Zever píše:
Ahojte než mi začnete nadávať chcem sa s vami poradiť. Pohlavný styk nechraneny som mala 8.7 použila som escapelle tabletku po. Normálny menzes som mala 23.7 spravila som si niekoľko testou negativne hcg 0.5 menzes len spinenie u gynokologicky že nevidí nič. Ale mňa neskutočne bolia bradavky pod bruchom niekedy aj pravý vajecnik teplota 37.2. Môžem byť tehotná že by nebolo nič vidieť? lebo tomuto stavu ja stále nerozumiek.
Jako že bys byla 3 měsíce těhotná, ale nic by to neukázalo? To těžko, může to být spíše zdravotní problém
@ugluk ja som už stoho na nervi trochu. Neviem si rady tak preto sa pýtam či by bola možnosť to nevidieť na ultrazvuku.
Po třech měsících by mělo mimčo k deseti centimentrům, nohy, ruce a zuřivě by na tebe z obrazovky mávalo. Doktor nepřehlídne ani váček, co má pár milimetrů. A hCG by bylo v řádu deseti až statisíců, nikoliv prakticky nula.
Ne, nejsi těhotná.
Ani omylem nejsi těhotná.
Fakt není šance, abys byla těhotná.
Ani trošku těhotná.
@Dahlia0409 tak nemám menzes bolia ma strašne prsia bradavky praví vajecnik tak už neviem čo si mám myslieť. Či som tehotná alebo nie.
@ugluk ešte jedna otázka môže hcg ovlivnit výsledok nejaké lieky antikoncepcia napríklad?
@Zever píše:
@ugluk ešte jedna otázka môže hcg ovlivnit výsledok nejaké lieky antikoncepcia napríklad?
Ne.
Ne. Neexistuje na celém světe absolutně nic, co by zkreslilo krevní test ženy ve 4. měsíci tak, aby ukazoval hCG nula.
Prostě jdi na gyndu a nechej se zkontrolovat, ale logickým uvažování těhotná nejsi, rozhodně ne teda 3 měsíce ![]()