Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@lenka_ píše:
Uplne v pohode bych si je vzala ke kalhotam. Siroke kalhoty pres, uzke dovnitr.
presne. prijdou mi uplne v pohode, pekny ![]()
Tak asi mam z pr.dele vkus
, ale k dzinam nosim hodne podobne a libi se mi. Samozrejme nohavice nezasunovat.
@AndelaCerna píše:
Uzky jeany, nahore ohrnuty, k tomu nejaky zajimavy silonky trpytivy, aby ten detajl byl pri chuzi videt, kabatek, pled a jsi top.
Tohle se mi líbí ![]()
@vonajebohyne píše:
Tak asi mam z pr.dele vkus, ale k dzinam nosim hodne podobne a libi se mi. Samozrejme nohavice nezasunovat.
Tak to jsme dvě. Mám hodně podobné, sice značka Gabor, ale krom ceny v tom zas tak velký rozdíl nevidím.
Na mě jsou moc do špičky ale jde to. Vzala bych klasické rifle přes nebo slim dovnitř.
Ja bych leginy nebo uzke kalhoty zasunula dovnitr.Ted se to tak nosi.Mam neco podobneho, ale bez podpatku.
Me se libi, uzky dziny dovnitr bych dala…kolikrat botky vypadaj hur a na nozce pak bezvadne
@gabki Já miluju boty do špice, ať už kozačky nebo polobotky
Jak psaly holky, uzké kalhoty,,zakasat'' do vnitř bot, širší kalhoty dát volně přes boty. Jinak bych se nebála je vzít i k delší sukni a silonky. Ale kalhoty uzke budou asi nejlepší.
Příspěvek upraven 28.10.16 v 17:08
Mám cerne slimky i sede pak cervene no asi zvolim ty cerne slimky dovnitř. a sedy pled plus sálu barevnou kterou tu nudu rozbiju. všem moc děkuji za názory. BOTY zůstanou doma ![]()
@gabki píše:
Holky nosili by jste tyto boty?
Jo, mám něco podobnýho. Úplně v pohodě.
Jinak záleží na kalhotech. Já slimky nenosím, takže jedině rozšířený nohavice přes to nebo sukni. Pokus máš ale kalhoty, co se ti do nich vejdou a naopak bys do blbě přetahovala, tak je to jasný.
@FreeLady12 píše:
@gabkiHele co nosim já a jakou dělaj parádu!
Tak tyto jsou nádherný
![]()
@lenka_ píše:
Uplne v pohode bych si je vzala ke kalhotam. Siroke kalhoty pres, uzke dovnitr.
já taky, nevidím na nic nic hrozného..
Jo, docela pěkné jsou. Kalhoty úzké dovnitř a široké přes. Užij si přednášku ![]()