Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky nosili by jste tyto boty? Jsou koupené loni v tescu. Jak vám připadají? Mela jsem je jednou…a pak mi přišlo ze nevím co knim, jake kalhoty, nebo co. jako s módou bojuji od mladi. nejvíc u mě vedou tenisky a celkove sportovní obuti. Dnes bych potřebovala proste boty večer jdeme na přednášku. A dá se do tehle boty zasunout rifle nebo spis po povrchu? Přikládám foto. Díky moc
Uprimne… ty boty jsou priserne
Nicmene kalhoty k nim urcite natahnout pres boty. Castecne je prekryjes ![]()
Má hubená kolegyně nosí obdobné se slimkami ve stejné barvě a sluší jí to. Jako, mé favoritky by to nebyly, neboť vypadají celkem lacině, ale doladit by se určitě daly. Nevyhazovala bych je na první dobrou bez pořádné zkoušky zakomponování do outfitu
.
@cecetka píše:
Uprimne… ty boty jsou priserneNicmene kalhoty k nim urcite natahnout pres boty. Castecne je prekryjes
Příšerný jo?
Somalsko na vás, tam se řeší skutečný problémy ![]()
Uplne v pohode bych si je vzala ke kalhotam. Siroke kalhoty pres, uzke dovnitr.
Nosím podobné a kalhoty přes pro rejpalky jediný boty co jsem sehnala na svojí nohu č.43 a k tomu rozťáplou
To se teď docela nosí. Viděla jsem to v kombinaci úzkých riflí a vypadalo to dobře. Rozhodně dovnitř.
@gabki
Mě se ty boty líbí, nosím takové…
Kalhoty ideálně slim „dovnitř“, nejlépe délku akorát k botám, že by nemusely být ani zastrčené. Poslední dobou frčí ohrnuté nohavice a nechat koukat kousek kůže. (Tomu jsem osobně ještě nepřišla na chuť, ale co už no, jsem stará vykopávka
)
Pokud široké nohavice tak přes boty, rozhodně je nesoukej dovnitř. ![]()
Uzky jeany, nahore ohrnuty, k tomu nejaky zajimavy silonky trpytivy, aby ten detajl byl pri chuzi videt, kabatek, pled a jsi top.
@lenka_ píše:
Uplne v pohode bych si je vzala ke kalhotam. Siroke kalhoty pres, uzke dovnitr.
presne. prijdou mi uplne v pohode, pekny ![]()