Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, měla bych takový dotaz - uvažuji, že bych manželovi koupila k narozeninám klasické pyžamo, které si pamatuji u svého táty a dědečka
Něco v podobném stylu jako jako je na fotce. Co si o tomto stylu myslíte? Není to už trošku moc retro? Mě to připadá fajn a možná bych si i ráda takové koupila sama pro sebe - co vy na to? Líbilo by se vám to na manželovi, případně i na vás? Díky moc za názor. Pěkný den ![]()
Na mě je to už velké retro.
Někomu se to ale určitě může líbit…
Jen tak nadhoď před manželem, jak se mu ta pyžama líbí. A uvidíš.
On je bude nosit.
@klara.martinova no nejdřív zjisti, jestli se to líbí manželovi, já bych to nedala, strašně asexuální, já bych v tom viděla svého 96letého dědečka,
no taťka má 63 a takové pyžamo by si neoblekl,
ale zas někoho retro bere, to je těžké zevšeobecňovat
Manžel pyžama nenosí, tak ne. Jestli tvůj manžel pyžama nosí, tam mu ho kup. Víc se mi líbí to vpravo.
Mi se to třeba hrozně nelíbí a kdyby se do toho manžel oblékl, asi bych měla velký problém přestat se smát. Ale svého muže znáš nejlépe ty. Můj brácha třeba nenosí jiná.
Já třeba ty knoflíky vepředu nesnesu. Mimoto se to pak někdy vytahá a ty knoflíky se rozepínají. Na spaní dávám přednost největšímu pohodlí - nahota nebo větší tričko/noční košile.
Já tě asi dovedu pochopit. Je to hezké retro. Vzpomínky… A dovedu si to na sobě i manželovi představit třeba na Vánoční večer nebo tak něco.
Ale i když se mi to také líbí, jako retro - nenosila bych to a ani můj muž. Já jsem ráda, že jsem se po letech vymanila z klasických bavlněných pyžam typu triko a šortky a začala jsem doma standardně a běžně nosit negližé, krajky a satén. Hned si připadám víc sexy i když jdu spát. A manžel je také nadšený. Flanelový kostkovaný pyžamo by ho určitě tak nebralo ![]()
Takže za mě - u nějaké příležitosti, třeba nějaký výjimečný večer nebo tak něco, klidně… ale denně v tom doma chodit - rozhodně ne. Asexuální. ![]()
Jo my to doma nosíme. Já teda dost často kalhoty od pyžama a tílko nebo naopak vršek s boxerkama. Je to pohodný a sexy aranžmá se dá taky pořídit
. Někdy si i sdětma děláme pyžamkovej den a to z nich nevylezeme celý den. Ovšem neznám vkus tvého manžela no.
Představím si chlapy, kterým tohle sluší, takže proč né…ale záleží jaký je manžel typ.
Ted hodně frčí i pánské noční košile a slyšela jsem kladné recenze, i když to zní zvláštně. Křeček v noční košili
ale asi jak chlapi zkusí, zjistí, že je to fajn „když spodek větrá“, ale zase záleží na člověku co je to za typ.
Mě by se to na mém muži líbilo, líbí se mi ve všem, ale pyžamo nenosí, takže smůla.
Mě se líbí - sobě bych je koupila
ale třeba můj muž by je spis nenosil, takže musíš vycházet ze svých zkušenosti - mému muži by stopro v pyžamu bylo teplo, naopak já jsem super zimomriva, takže to je jedna z věci, který taky vezmi do úvahy.
Zrovna u pyžama se u nás doma jede na pohodlí, takže zda se mi líbí, je zcela irelevantní. Neb muž vyžaduje úplet a určitě bez knoflíků. Proto u nás doma by neprošlo, protože má knoflíky a je to plátno. Kdyby chtěl spát v klasickém pyžamu, tak to první klidně. Ovšem co na to tvůj muž, musíš vědět ty ![]()