Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, jsem 3 týdny po rozchodu. Je mi 52 let. Jak už to tak bývá, stále si to probírám v hlavě. Seznámili jsme se na seznamce, bylo to moc fajn, měli jsme společný zájem. Volný čas jsme trávili venku a pak u mě doma. Vztah trval rok, za celou tu dobu jsem u něj byla jen 2×. Je rozvedený, žil sám. Scházeli jsme se 1-2× týdně u mě doma. Komunikovali jsme spolu jen přes WhatsApp, nikdy jsme si nezavolali. Nevěděli jsme nic ze své minulosti, on se o mou nezajímal a o své nechtěl mluvit. Od podzimu jsme se scházeli většinou 1× týdně u mě doma, nikam jsme nechodili. Času, který jsme spolu strávili bylo čím dál tím méně. Trápila jsem se a chtěla jsem o tom mluvit. On problém neviděl. Byl pro mě moc fajn chlap. I když mě mrzelo, že někdy přišel a ani nic nedonesl. Po 10 měsících vztahu se mě zeptal, jak to mám s antikoncepcí… Nevím, co to celé bylo, čím jsem pro něho vlastně byla. Na začátku vztahu mi to přišlo moc fajn. Jen názor.
Příspěvek upraven 23.03.25 v 12:56
Měl tě na sex, zřejmě ma manželku….no a bal se, že bys otěhotněla (ikdyž chránili jste se vůbec od začátku?) ![]()
Buď je ženatý nebo tě měl jako převozníka a našel si někoho místo tebe. Netrápila bych se a byla ráda že od něj mám klid.
I přes svou fajn povahu a společný zájem byl tajemný jak hrad v Karpatech. Takový anonymní, utajený milenecký poměr. Který ale vyšuměl / končí právě teď. Tys asi chtěla něco víc, pro něj jen zábavné a sexuální dobrodružství. Takhle se chlap, který s tebou plánuje regulérní vztah, nechová.
Ne že bych chtěla být hnidopich, ale zeptat se musím, protože mě to zarazilo. Tobě je 52, nebo jemu? Pokud tobě, tak tu antikoncepci moc nechápu???
Sex zadarmo. Ale jinak nuda. Nebo nedejbože tvé otravné nároky nebo přání…
Takže hledá dál- která dá sex zadara, a navíc bude hezčí, zábavnější, mladší…a nebude nic víc chtít.
Takových je…
Poučení?…já nevím
neprodávat se levně? To pak nenajdeš kupce…těžké..
Vztah to asi je, ale že by to byl vztah vážný, to asi ne. Takových vztahů já mám několik, říkám to vztahy šoupací. ![]()
Proti takovému vztahu nic, pokud by vyhovoval oběma. Ty jsi ale evidentně hledala vážnou známost a on jen povyražení, které ho nebude moc stát.
Netrapila bych se…proste okouzleni vysumelo, on nechtel nic vic jak vidno..Urcite vis, ze.tak se chlap co to mysli vazne nechova, evidentne to take tedy vazne nemyslel. Je to pryc, neres ho…
@biedronka105 píše: Více
Jemu je 50… na začátku se nezeptal, tak jsem byla tou otázkou po 10 měsících celkem překvapená.
@Petra7212 píše: Více
No jo tak to nemůžeš čekat už víc. V tomto věku prostě spousta chlapů a i ženských je zvyklá na své zvyky a moresy. Aneb starého psa novým kouskům nenaučíš. Já znám (naštěstí jen z okolí) takove hned tři, jednomu je dokonce i méně, kolem 40. A ti už mají svoje zajeté. Jsou tací jací jsou a na stáří už to postupně jiné nebude, vím že se to špatně posloucha, výjimky budou ale…