Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Myslela sis, že těhotenství, z chutě na pomeranč?
Asi tay vedeš v tom, jestli můžeš být těhotná, já mám zase stále chuť na sex, jestli v tom taky nebude mímo, že jako sedí někde na obláčku, chce mě za matku, tak se snaží dohnat nás k sexu
aby pak mohlo manželovi v nestřežený okamžik podrazit nohy ![]()
@terinka4444 píše:
Myslela sis, že těhotenství, z chutě na pomeranč?![]()
Asi tay vedeš v tom, jestli můžeš být těhotná, já mám zase stále chuť na sex, jestli v tom taky nebude mímo, že jako sedí někde na obláčku, chce mě za matku, tak se snaží dohnat nás k sexu
![]()
aby pak mohlo manželovi v nestřežený okamžik podrazit nohy
Hele tak to pokud nechcete třetí, tak pozor na to, to bude zcela jistě ono…
chuť na sex není jen tak!
Kristepane:lol:
Chut na pomerance..to uz bych tech deti mela aspon 10
![]()
@Seizdra píše:
Hele tak to pokud nechcete třetí, tak pozor na to, to bude zcela jistě ono…chuť na sex není jen tak!
Chut na pomeranče mužeš mit i z nedostatku vitaminu..třeba na tebe šla chřipka a tělo si je žádalo.. ![]()
@terinka4444 píše:
No, proto taky chuť sice mám velikou, ale nesouložím, teď se asi vyhnu i citrusům![]()
další dítě nechci.
A pro jistotu bych omezila i banány…
Za sebe muzu napsat.pri druhem tehu jsem v 7mesici zrala pomerance jak neuvazana a normalne si ho dam tak 1× za rok…:-)
ale ze by takto na zacatku??to bude spis chripka a telo si zadalo vitaminy bych rekla ja
z tech narazek si nic nedelej…tady…
@Valli píše:
Za sebe muzu napsat.pri druhem tehu jsem v 7mesici zrala pomerance jak neuvazana a normalne si ho dam tak 1× za rok…:-)
ale ze by takto na zacatku??to bude spis chripka a telo si zadalo vitaminy bych rekla ja
z tech narazek si nic nedelej…tady…
Tak pod to se můžu podepsat, já od 6. měsíce byla živa na pomerančích a smaženým hermelínu, vyvážená strava
Ale mládě je jak malované ![]()
No toto
Myslím, že by tyto stránky měli navštěvovat i lékaři…mnohé by se přiučili ![]()
@Kallkapa píše:
Bude to kluk
Myslím, že při chuti na pomeranče to vypadá spíš na holku. ![]()
@Aladina píše:
Myslím, že při chuti na pomeranče to vypadá spíš na holku.
No, samozřejmě je tady možnost, že to bude Sísa kyselá.. ![]()