Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@iiiv píše:
Mě odtékala plodovka asi týden před porodem, došlo mi to až zpětně, že to nebyl výtok. Vem si porodní vložku a šupajdi k doktorovi ať ti udělají test na plodovku, i když ten taky nemusí být průkazný
Měla jsem to skoro stejně. Mě odtékala 4 dny. Ten 4. už toho bylo víc, tak mi došlo, že je to plodovka. A tekla mi ještě do druhého dne fakt pomalu. Jela bych do porodky. Mě si tam už také nechali. Nakonec CS.
@Anonymní píše:
@iiiv tak dlouho odtékala plodovka, týden?
jj, došlo mi to až v den porodu, když mi začala téct o trošku víc. Tchýně prý chodila 14dní s odtékající plodovkou, nakonec rodila v 35. týdnu
@Anonymní píše:
@Jitus.Slavickova já mám jak na kalhotkách tak trošku mokrýho, vůbec by mě nenapadlo, že je to plodovka, taky jsem si myslela, že je to výtok, nevím, jak to rozeznat?
Byla to naruzovela tekutina..den pred tm jsem byla na vysetreni a pohoda, nic se nechystalo, diky mimu zdrav. stavua velikosti mali (jsem diabeticka )mi mudr rekla ze mam dojit za 2 dnyanaplanujem cs…dalsi den rano jsem zjistli ze mam mokry kalhotky trosku..neresila jsem, nic me nebylo, proste normalni rano..pricetla jsembto vysetreni..kdyz jsem sla na wc pak bylo to zas..tak jsem radsi volala..no a v porodce zjistili ze jsem na 2 cm otevrena, upousti mi voda takze supky na sal…no a za hodku byla mala na svete..
Tak holky jsem včera jela do porodnice s tou plodovou vodu, a řekli, že to jen trošku prosakuje, že mám jet dom, tak jsem jela, a večer jsem začla mít kotrakce, po 6 minutách, pak po 5, to jsem už jela, a zase, že jsou ještě slabé, že jestli chcu, tak tam můžu zůstat nebo jet dom, tak jsem jela dom, ted čekám, co bude, sem už z toho na prášky, fakt zdeptaná psychicky.
@Anonymní píše:
Tak holky jsem včera jela do porodnice s tou plodovou vodu, a řekli, že to jen trošku prosakuje, že mám jet dom, tak jsem jela, a večer jsem začla mít kotrakce, po 6 minutách, pak po 5, to jsem už jela, a zase, že jsou ještě slabé, že jestli chcu, tak tam můžu zůstat nebo jet dom, tak jsem jela dom, ted čekám, co bude, sem už z toho na prášky, fakt zdeptaná psychicky.
Vydrz, v klid relaxuj doma, uz nic nedelej..telo uz se chysta..brzo prijde ten uzlicek k vam
,drzim palecky ![]()
@Jitus.Slavickova a jak dlouho můžu ještě čekat, den, dva? už to fakt nevydržím, je mi na nic z toho, hlavně ted brečí, že mi naši odvezou starší dceru, radši, kdyby to přišlo v noci, tak kdo y pak hlídal, už chci být zase s ní doma.
@Anonymní píše:
@Jitus.Slavickova a jak dlouho můžu ještě čekat, den, dva? už to fakt nevydržím, je mi na nic z toho, hlavně ted brečí, že mi naši odvezou starší dceru, radši, kdyby to přišlo v noci, tak kdo y pak hlídal, už chci být zase s ní doma.
až to bude, tak to bude, nestresuj, užívej ještě poslední chvilky ![]()
@Anonymní píše:
To se neda tak rict, vim ze to je tezky ale vydrz ![]()
@Anonymní píše:
@Nikolllet to jsi tam ležela jen tak 24 hodin? a proč císař, jestli nevadí, že se ptám?
Promin, teprve dnes jsem se sem dostala. Uz mas asi po porodu, ze? ![]()
No v patek rano me zacala odtekat plodovka, v nemocnici me dali v kapackach antibiotika, ve 4 rano me zacaly kontrakce, v 7 me dali tabletu na vyvolani, cca od 8 jsem mela silene kontrakce, ale v 11 dalsi tableta, protoze jsem nebyla otevrena ani na prst. Kontrakce silene, usinala jsem mezi nima a byly po pul minute. No ve 2 odpoledne jsem byla na necele 2 prsty a padaly ozvy, takze jsem supajdila pod kudlu.