Nebudu už rodit?

Anonymní
23.9.15 14:47

nebudu už rodit?

Ahoj holky, mám 3 dny před termínem, dneska jsem i všimla, že mám na kalhotkách už po několikáté mokrý flek, neodchází mi plodová voda pomale? jak to poznám? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4535
23.9.15 14:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám 3 dny před termínem, dneska jsem i všimla, že mám na kalhotkách už po několikáté mokrý flek, neodchází mi plodová voda pomale? jak to poznám? děkuji

měla jsem to také tak, utíkej do porodnice, pokud odtéká voda, už si tě tam nechají, je riziko infekce, takže kabelu sebou a val

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.9.15 14:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám 3 dny před termínem, dneska jsem i všimla, že mám na kalhotkách už po několikáté mokrý flek, neodchází mi plodová voda pomale? jak to poznám? děkuji

plodovka většinou rupne a je to jak když se počůráš. Jestli máš obavy, dej klasickou vatovou vložku, jak bude mokrá, tak do porodky. Jednoduchým testem zjistí, zda je to plodovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
23.9.15 14:52
@Anonymní píše:

Jeď už do porodnice, aby nevznikla infekce. Přeji rychlý porod :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
23.9.15 14:55

Me odtekala pomaloucku pul dne..myslela jsem ze to je vytok..pak uz mi to nedalo, volala jsem do porodnice a ty at prijedu..no a za hodku uz jsem sla pod nuz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 14:58

Holky fakt? já myslela, že když odtéká plodová voda, že toho jako vyteče hodně, já nikam ještě jet nechci, mám strach.

• Citovat
  • Upravit
1724
23.9.15 15:03

Me taky odtekala fakt pomalinku.. dala jsem si vlozku a supajdila do porodnice, uz si me tam nechali. Dali me na kapacky, plodovka me pomalinku odtekala jeste vic jak 24 hodin. Nakonec stejne cs. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
23.9.15 15:06

Mě taky nejdřív jen tekla pomaličku a až v porodnici mi rupla úplně. Já bych to neriskovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 15:09

@Nikolllet to jsi tam ležela jen tak 24 hodin? a proč císař, jestli nevadí, že se ptám?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.15 15:12

@Jitus.Slavickova já mám jak na kalhotkách tak trošku mokrýho, vůbec by mě nenapadlo, že je to plodovka, taky jsem si myslela, že je to výtok, nevím, jak to rozeznat?

• Citovat
  • Upravit
12330
23.9.15 15:21

Mě odtékala plodovka asi týden před porodem, došlo mi to až zpětně, že to nebyl výtok. Vem si porodní vložku a šupajdi k doktorovi ať ti udělají test na plodovku, i když ten taky nemusí být průkazný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
23.9.15 15:24

Jestli máš streptokoka, tak upaluj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.15 15:24

@iiiv tak dlouho odtékala plodovka, týden?

• Citovat
  • Upravit
1000
23.9.15 15:27

Me taky plodovka odtejkala pomalu. A jestli je to plodovka, tak uz si te tam nechaj.Kdyz by se ti porod do zejtra netozjel, tak by zacli vyvolavat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.9.15 15:27

@Nikolllet Měla sem to podobně, plodovka si začala odtékat kolem 9té ráno po kapkách a odtékala si až do porodu následujícího dne ve tři ráno :D a taky nakonec císař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí