Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já bych si ho nechala
jsem cíta a už jen proto, že ho tam někdo uvazal
fakt ty lidi nechápu grrrr
P. S. máme tři pejsky
a
žádný drobečky ![]()
Já bych si ho nechala
jestli je takový jak píšeš tak bych si ho fakt nechala ![]()
Nejdřív bych šla znovu k obchoďáku, zda někdo nevyvěsil ceduli, že se ztratil pejsek - přeci jenom jsou lidi nezodpovědný a mohli ho tam nechat dýl, ale pak si pro něj přišli a pejsek nikde..
Jinak bych si ho nechala. Nevím, jak to máte s venčením, ale jestli bude hlavní starost o něj na tobě, tak to už je dost velký argument, ne? ![]()
No, ono jde nejvíc našim o to, že jejich terier nesnese psa, fenu jo, ale já si říkám, že když je to štěně, že by se moh umoudřit. Nechci ho dávat pryč jen protože jejich pes se pere a nebudu tam moci jet na týden, jak oni chtějí. Já bych samo ráda, ale oni taky k nám jedou na otočku protože mají 2 psy, měli 3 a to leonbergra a teriera, taky k nám nejedou na týden no. A je tak milouuuuučkej.
Máme baráček se zahradou, takže jediná starost je česání a nandat 2 misky žrádla místo jedné. No pak tedy očkování a veterinář, ale nejsme na tom tak abysme to nemohli zaplatit.Je fakt milunkej, hodnej, ani neknučí, mazlinkuje se.Hele u obchodáku jsem fakt čekala půl hodiny do zavíraček a nikde nikdo.Byl tam minimálně 2 hodiny.
Pokud je to štěně a věděla bych, že na to finančně a psychicky mám, tak nechala ![]()
Jestli máš podporu u manžela a on ti v pohodě pomůže i s dětma a se psama, tak si ho nech.
Já bych naše dvě děti a ani jednoho psa k nim navíc nezvládla. Ale oni jsou oba čerti a mladší by psovi ubližoval. Po psovi toužím - snad ho někdy dostanu od Ježíška.
No, stejně si ho necháš, to už je jasný, že? ![]()
Tak hoď fotku, ať se můžeme rozplývat.. ![]()
No já z vlastní zkušenosti vidím, že je dost rozdíl jeden pes, nebo dva. Je to dvojnásob času stráveného cvičením, venku maj tendenci se chovat jako smečka, takže místo jedné vzorně capající vedle kočárku máš najednou dvě torpéda poletující bůhvíkde a obě svorně na tebe řvou, že teď je s balonkem řada na nich. Po pravdě, kdybych věděla dopředu, co to bude obnášet, asi bych s druhým psem nesouhlasila.
Ale najít nějaké ňuňátko, tak bych si ho asi taky nechala
![]()
Máte zahradu, takže já bych v tomto případě neváhala
Ale myslím, že tady stejně není co řešit, protože jak už někdo řekl - ty jsi rozhodnutá
![]()
@Caty Já bych si ho nechala, zvykne si na režim rodiny a vy si zvyknete na něj. Je to teď pro všechny nový, ale určitě to půjde. Já teď zažívám něco podobného jako ty, ale s koťátkem. Mám doma ještě 5 letou perskou kočičku. Jsou spolu od neděle, to se mohly uprskat a dnes už si očichávaly zadky kamarádky.
To kotě je sviňka škrabavá a kousavá, ale naštěstí pouze v rámci hry. Důležitý je nic neměnit u té fenky a všímat si jí ještě víc než dosud aby věděla, že s pořízením dalšího pejska se nic pro ni nezměnilo. Držím palce a určitě si ho nech! Jde vidět, že už máš k němu nějakou citovou vazbu. ![]()
Foto můžu hodit až večír. No, já rozhodnutá jsem, ALE všichni jsou svorně proti, idkyž manžel se ptal, jak mu budeme říkat a našla jsem ho u něj pod peřinou v noci
Ale pak se v něm probudí to zodpovědné já a neví a nechce moc.Ze zkušenosti vím, že kokři moc výcvik nepotřebují jsou hodní a vpohodě.
Citovou vazbu? Já to ořvu jestli mi ho dají pryč. My měli jako prvního pejska amerikána smetanovýho,. akorátže tenhle je černý jak uhlík. No a prcekmm roční se ho trochu bojí, ale jde o zvyk a dcerka ta ho mmiluje už ted a já taky a naší fenečku nezanedbávám, u nohou mi smí spát zásadně ona a pelíšek je prostě její, ona ho tam tedy ani nepustí. Je to moje láska milučká a tenhle černoušek je taky nunánek no.
A já bych řekla, že kokři jsou dost trvdohlaví a neposlouchaj. ![]()
Ahoj holky, potřebuju radu, případně dobré argumenty. Včera jsem našla uvázaného pejska u sloupu na parkovišti. Byl tam, když jsem přijela a když jsem odcházel za 2 hodiny, tak tam stále byl. Obchody zavřené, lidi skoro žádný. No, čekala jsem, zda si ho někdo nevezme, nevzal. Tak jsem si ho vzala. Byla s ním na veterině, vypadá zdraví. Je to čtyřměsíční štěňátko amerického kokršpaněla, černý jako uhlík. krásný, milý, přítulný. Je divoký, ale je to štěně. Jde mi o to, že mám doma už jednu fenku a 2 malé děti. Ale moc ráda bych si ho nechala, nechci ho dát do útulku, jak mi všichni říkaj. Že si ho určitě někdo hned vezme, prostě nechci. Hrozně si mě získal tím, jak leží u nohy mého umírajícího dědečka a je u něj klidný ač je jinak divoch. No, ale rodiče samozřejmě, že to neni rozumný mít 2 psy, ač sami měli 3
a jejich pejsek jeden se pere, ale i tak bych zkusila zda by se snesli. Manžel zase že to je víc špíny, práce, že skáče, bude to náročný, ale já zas vidím pozitiva, že si naše fenka s ním vyhraje až přestane žárlit
ale snese ho vpohodě, i do misky ho pustila, do pelíšku už ne. No a rodiče samozřejmě, že nebudeme k nim moc jezdit, jen na otočku ajak to budem dělat a takový jako naprdlý když to tak řeknu. Manžel nechává rozhodnutí na mě, ale spíše je pro ho dát pryč. Co byste dělaly Vy? Já už nevidím rozdíl v jednom nebo ve dvou pejsích. Je krásnej, hodnej. Jaké argumenty byste použily? Se omlouvám za blbou diskusi, ale fakt jsem neštastná, chci si ho moc nechat, e ho dát pryč, když nevím kdo si ho vezme, ale potřebuju dobré argumenty
Jo, je to štěně, asi 3-4 měsíce. Takže dost tvárný. Umí chodit na vodítku.