Nechali byste si nalezeného pejska?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8996
20.9.12 22:01

@Caty Jo. My taky máme kavalíra, tak vím o čem mluvíš. Tý můžou sahat do misky všichni, brát jí hračky, kost a když se jí ubližuje tak zdrhá a nikdy neútočí - prostě to nemá v povaze. Myslím že pro nalezence je lepší jen jeden pán nebo dva páníčci a dost. Rodina o dvou dětech, dvou dospělých a psovi je už hotová smečka kde je hierarchie daná a ten nalezenec se snaží nějak zařadit a protlouci se - musí si zvykat nejen na prostředí ale i na všechny členy rodiny a zkouší co si ke komu může dovolit. Myslím, že je to pro něj u vás náročnější než by to bylo u jednoho nebo dvou lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
20.9.12 22:14

No to tedy opravdu zkouší. Je mi to moc líto. Je to takový ďáblík s hodným srdíčkem. Je mazlivý a asi by se s dětma sehrál a snesl. Oni si jinak hrajou a tak a vpohodě, ale prostě opravdu nevím, zda riskovat, že ho syn zatahá za ucho a on proti němu vyjede a pokouše. Jojo, kavalírci jsou faaaaaaaakt ňuchňánci. Jako, když jsem si vybírala psa, fakt jsem jela v atlasu plemeno za plemenem a dělala vylučovací metodu a musím říct, že se opravdu vyplatilo až moc, je děěěěěěěsně vlezlá :mrgreen: je to vtěrka ale prostě je naše a jsem za ní ráda a věřím jí, že by dětem nikdy nic neudělala, tedy pokud by jí nevraždily, což bych zabila dřív já je :lol: Ach jo. ALe prostě jsem máma a musím asi se podřídit dětem v tomhle no.

• Citovat
  • Upravit
Caty
25.9.12 11:24

Ahoj holky, tak pro toho, koho to zajímá, pejsáčka si necháváme. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4222
25.9.12 11:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
25.9.12 11:52

Kačenko mám hroznou radost :kytka: ikdyž teda jsem za něj musela bojovat, ale máme ho tu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Misuldy
25.9.12 12:02

Holky kdyby jste některá chtěla, přidejte se k nám do skupiny na podporu útulku pro pejsky u Poděbrad… http://www.facebook.com/…ulavetlapky/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný