Nechápu výklad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
175
25.7.18 09:43

Nechápu výklad

Ahojky holky :lol: věříte na sny? Na dnešek se mi zdál divný sen :? Upadl mi nehet na moze teklo z toho strašné krve a já si to utáhla kapesníčkem :think:. V tom snu se mnou byli moje děti dál sí nic nepamatuji 8o. Napadlo mě se na Internetu kouknout do snáře a moc jsem to nepochopila
:zed: U krve bylo jen DOBRÉ a u nehtů NEBEZPEČÍ SMART PŘI RVAČCE :roll:. Trochu mě to pobavilo, ale zároveň mám divný pocit. Že bych při rvačce zemřela :D? Chtěla bych se zeptat věříte na sny a výklad ze snáře? Jak by jste přeložili můj sen? :dance: Zapomněla jsem že večer mi mladá ukazovala nehet na ruce že se jí odlepil a krev jsem viděla v telce v nějakém filmu že by z toho? Moje mimi vstávalo ve 4 h a usmála až v 6 a v tom se zdál tenhle sen. Je omlouvám se za dlouhé psaní :mavam: :hug: děkuji a krásný den. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
25.7.18 09:50

Ne nevěřím. - vzhledem k tomu, zes s dcerou řešila nehet nedávno, tak je snad jasne odkud se to bere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29981
25.7.18 09:54
@katern píše:
Ahojky holky :lol: věříte na sny? Na dnešek se mi zdál divný sen :? Upadl mi nehet na moze teklo z toho strašné krve a já si to utáhla kapesníčkem :think:. V tom snu se mnou byli moje děti dál sí nic nepamatuji 8o. Napadlo mě se na Internetu kouknout do snáře a moc jsem to nepochopila :zed: U krve bylo jen DOBRÉ a u nehtů NEBEZPEČÍ SMART PŘI RVAČCE :roll:. Trochu mě to pobavilo, ale zároveň mám divný pocit. Že bych při rvačce zemřela :D? Chtěla bych se zeptat věříte na sny a výklad ze snáře? Jak by jste přeložili můj sen? :dance: Zapomněla jsem že večer mi mladá ukazovala nehet na ruce že se jí odlepil a krev jsem viděla v telce v nějakém filmu že by z toho? Moje mimi vstávalo ve 4 h a usmála až v 6 a v tom se zdál tenhle sen. Je omlouvám se za dlouhé psaní :mavam: :hug: děkuji a krásný den. :palec:

Kup si snář, kde bude stejná situace znamenat něco jinýho, a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27575
25.7.18 09:56

mě se dneska zdálo o vosách, brr , vždy když je mi fyzicky špatně tak se mi o nich zdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.7.18 10:27
@katern píše:
Ahojky holky :lol: věříte na sny? Na dnešek se mi zdál divný sen :? Upadl mi nehet na moze teklo z toho strašné krve a já si to utáhla kapesníčkem :think:. V tom snu se mnou byli moje děti dál sí nic nepamatuji 8o. Napadlo mě se na Internetu kouknout do snáře a moc jsem to nepochopila :zed: U krve bylo jen DOBRÉ a u nehtů NEBEZPEČÍ SMART PŘI RVAČCE :roll:. Trochu mě to pobavilo, ale zároveň mám divný pocit. Že bych při rvačce zemřela :D? Chtěla bych se zeptat věříte na sny a výklad ze snáře? Jak by jste přeložili můj sen? :dance: Zapomněla jsem že večer mi mladá ukazovala nehet na ruce že se jí odlepil a krev jsem viděla v telce v nějakém filmu že by z toho? Moje mimi vstávalo ve 4 h a usmála až v 6 a v tom se zdál tenhle sen. Je omlouvám se za dlouhé psaní :mavam: :hug: děkuji a krásný den. :palec:

Mně se dnes nic nezdálo. Co to asi znamená :think: Na sny nevěřím a nehodlám si s tím kazit následující den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
25.7.18 12:16

Děkuji za Vaše názory :palec: je fakt že jsem nikdy neřešila až dneska :think: spoustu lidí věří na snáře a logicky si říkala že je to nesmysl . Tak jako horoskopy že :dance: co horoskop to jiná předpověď :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 13:28

Asi ti upadne prst, bude to strašně moc krvácet a budou u toho tvoje děti. Pak si nebudeš nic pamatovat :D Mě se zase zdálo že jsem viděla Polreicha v kauflandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí