Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky holky
věříte na sny? Na dnešek se mi zdál divný sen
Upadl mi nehet na moze teklo z toho strašné krve a já si to utáhla kapesníčkem
. V tom snu se mnou byli moje děti dál sí nic nepamatuji
. Napadlo mě se na Internetu kouknout do snáře a moc jsem to nepochopila
U krve bylo jen DOBRÉ a u nehtů NEBEZPEČÍ SMART PŘI RVAČCE
. Trochu mě to pobavilo, ale zároveň mám divný pocit. Že bych při rvačce zemřela
? Chtěla bych se zeptat věříte na sny a výklad ze snáře? Jak by jste přeložili můj sen?
Zapomněla jsem že večer mi mladá ukazovala nehet na ruce že se jí odlepil a krev jsem viděla v telce v nějakém filmu že by z toho? Moje mimi vstávalo ve 4 h a usmála až v 6 a v tom se zdál tenhle sen. Je omlouvám se za dlouhé psaní
děkuji a krásný den. ![]()
Ne nevěřím. - vzhledem k tomu, zes s dcerou řešila nehet nedávno, tak je snad jasne odkud se to bere
@katern píše:
Ahojky holkyvěříte na sny? Na dnešek se mi zdál divný sen
. Trochu mě to pobavilo, ale zároveň mám divný pocit. Že bych při rvačce zemřela
? Chtěla bych se zeptat věříte na sny a výklad ze snáře? Jak by jste přeložili můj sen?
Zapomněla jsem že večer mi mladá ukazovala nehet na ruce že se jí odlepil a krev jsem viděla v telce v nějakém filmu že by z toho? Moje mimi vstávalo ve 4 h a usmála až v 6 a v tom se zdál tenhle sen. Je omlouvám se za dlouhé psaní
![]()
děkuji a krásný den.
Kup si snář, kde bude stejná situace znamenat něco jinýho, a je to.
mě se dneska zdálo o vosách, brr , vždy když je mi fyzicky špatně tak se mi o nich zdá
@katern píše:
Ahojky holkyvěříte na sny? Na dnešek se mi zdál divný sen
![]()
děkuji a krásný den.
Mně se dnes nic nezdálo. Co to asi znamená
Na sny nevěřím a nehodlám si s tím kazit následující den.
Děkuji za Vaše názory
je fakt že jsem nikdy neřešila až dneska
spoustu lidí věří na snáře a logicky si říkala že je to nesmysl . Tak jako horoskopy že
co horoskop to jiná předpověď ![]()
Asi ti upadne prst, bude to strašně moc krvácet a budou u toho tvoje děti. Pak si nebudeš nic pamatovat
Mě se zase zdálo že jsem viděla Polreicha v kauflandu ![]()