Nechat miminko, nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Terezsneib píše: Více
Už si byla 2× na potratu? To je pak těžký, když nějak vynecháš prášky. Jdi na potrat, s ním to ukonči a dej si život dopořádku. Mysli na to dítě které už máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když to sama nezvládneš tak asi bohužel. A nech si zavést tělísko nebo podobně a používej ještě i kondom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za chyby se platí. Tak jdi na potrat po 3tí a rovnou bych doporučila i sterilizaci!
Když jsi neschopná se chránit. ![]()
Prachy nemáš, nezvládneš to, ale čekáš děcko s feťákem. Pecka … ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezsneib
Proč to mažeš???
@Terezsneib píše: Potřebuju radu a podporu od někoho nestranneho. Je mi nejhůř na světě momentálně. S mým přítelem se kterým jsme skoro 7 let mame 4 letého syna, se delší dobu hádáme, spadl do problému(drogy, dluhy)… a ja jsem se mu snažila hodněkrát pomoct, i jeho rodina, ma rodiče skvěly, ale proste dokud nebude chtít on sám. Ale poslední dobou jsme nějak vycházeli a panebože ja jsem nejak vynechala prášky na antikoncepci a otěhotněla jsem! Furt jsem se snažila s přítelem byt v pohode, furt je tam láska a hlavně rodina. Nasliboval jak vše bude dobry, ale zjistila jsem k něm další a další věci, jsem u mamky a i presto jsem furt doufala ze to bude dobry ze se dá dokupy ale to ze neplatí nájem jsem zjistila dnes i falši hrozny věci. Je mi nejhůř na světě!!! S tímto člověkem přece nemuzu mit další dítě. Táta je to skvelej ale takhle fungovat nemůžeme 😭 😭 panebože!!! Přemýšlím o ukončení těhotenství, jeste jsem nebyla ani na kontrole u doktorky..ale ja uz si 2× nechala vzít, vazne jsem si tohle miminko chtěla užít už jsem opravdu chtěla mít miminko ale ja to sama nezvládnu a v tomhle pokračovat přece nemohu…. Strašně mam srdce na tisíc kousku …Uf… nevim co dál Méně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už kvůli staršímu dítěti - ne nenechávat a od feťáka a dlužníka se ideálně úplně odstřihnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Díky za citaci, alespoň víme, o čem byla diskuze
byť nedivím se, že to zakl smázla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše: Více
Nechápu co čekala, že jí zatleskáme, jak kazí život sobě i tomu děcku co už má? Úplně mě děsí, kolik žen přemýšlí jako ona. Strašný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavně, že ten fetak a dlužník je skvělý tata, no pani, takovy se jen tak nevidi!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše: Více
Ano, bude určitě skvělý táta hlavně v tom, jak tohle od něj odkoukají jeho děti
Tohle jsou vždycky takový plky. Odstavec o tom, jak nic nedělá, pouze pije alkohol, dluží, mlátí ji nebo fetuje a nakonec každá zakladatelka dodá, že je ale skvělý táta.
Skvělý táta jde příkladem svým dětem, nebere dětem střechu nad hlavou a hlavně - je pro něj priorita, aby ty děti měly skvělé, klidné a šťastné dětství.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prý „srdce na tisíc kousků“…
neskutečné kecy od někoho, kdo šel už dvakrát dobrovolně na potrat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakl. muž se nezmění, jen to bude o řečech.
Zakl. jestli dokáže ukončit tento vztah, tak si pravděpodobně najde něco podobného.
Ano v tomto případě je potrat dobrá volba. Poté najít si vlastní bydlení a zařídit se a současného úplně odstřihnout a začít nový život a hlavně vzít si ponaučení, jestli toho bude schopna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy bych nebyla s mužem, co bere drogy. Popadla bych dítě a šla pryč. Takže antikoncepce by nebyla potřeba. Je to těžké, ale nechtěla bych, aby syn vyrůstal s feťákem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejlepší rada v tomhle průseru je zůstat u mámy, odtrhnout se od chlapa co vás táhne ke dnu. Lepší to nebude a ty musíš z toho hlavně dostat svoje dítě co už máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Blbb
Příspěvek upraven 20.01.26 v 08:00