Nechat miminko, nebo ne?

Terezsneib
20.1.26 07:40

Nechat miminko nebo ne

Blbb

Příspěvek upraven 20.01.26 v 08:00

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33576
20.1.26 07:53
@Terezsneib píše: Více

Už si byla 2× na potratu? To je pak těžký, když nějak vynecháš prášky. Jdi na potrat, s ním to ukonči a dej si život dopořádku. Mysli na to dítě které už máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
20.1.26 07:59

Když to sama nezvládneš tak asi bohužel. A nech si zavést tělísko nebo podobně a používej ještě i kondom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
20.1.26 08:02

Za chyby se platí. Tak jdi na potrat po 3tí a rovnou bych doporučila i sterilizaci!
Když jsi neschopná se chránit. :roll:
Prachy nemáš, nezvládneš to, ale čekáš děcko s feťákem. Pecka … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15496
20.1.26 08:03

@Terezsneib
Proč to mažeš???

@Terezsneib píše: Potřebuju radu a podporu od někoho nestranneho. Je mi nejhůř na světě momentálně. S mým přítelem se kterým jsme skoro 7 let mame 4 letého syna, se delší dobu hádáme, spadl do problému(drogy, dluhy)… a ja jsem se mu snažila hodněkrát pomoct, i jeho rodina, ma rodiče skvěly, ale proste dokud nebude chtít on sám. Ale poslední dobou jsme nějak vycházeli a panebože ja jsem nejak vynechala prášky na antikoncepci a otěhotněla jsem! Furt jsem se snažila s přítelem byt v pohode, furt je tam láska a hlavně rodina. Nasliboval jak vše bude dobry, ale zjistila jsem k něm další a další věci, jsem u mamky a i presto jsem furt doufala ze to bude dobry ze se dá dokupy ale to ze neplatí nájem jsem zjistila dnes i falši hrozny věci. Je mi nejhůř na světě!!! S tímto člověkem přece nemuzu mit další dítě. Táta je to skvelej ale takhle fungovat nemůžeme 😭 😭 panebože!!! Přemýšlím o ukončení těhotenství, jeste jsem nebyla ani na kontrole u doktorky..ale ja uz si 2× nechala vzít, vazne jsem si tohle miminko chtěla užít už jsem opravdu chtěla mít miminko ale ja to sama nezvládnu a v tomhle pokračovat přece nemohu…. Strašně mam srdce na tisíc kousku …Uf… nevim co dál Méně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4871
20.1.26 08:05

Už kvůli staršímu dítěti - ne nenechávat a od feťáka a dlužníka se ideálně úplně odstřihnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8478
20.1.26 08:11
@arinecka píše: Více

Díky za citaci, alespoň víme, o čem byla diskuze :palec: byť nedivím se, že to zakl smázla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33576
20.1.26 08:22
@izabe píše: Více

Nechápu co čekala, že jí zatleskáme, jak kazí život sobě i tomu děcku co už má? Úplně mě děsí, kolik žen přemýšlí jako ona. Strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14600
20.1.26 08:34

Tak hlavně, že ten fetak a dlužník je skvělý tata, no pani, takovy se jen tak nevidi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
20.1.26 09:20
@Semtex píše: Více

Ano, bude určitě skvělý táta hlavně v tom, jak tohle od něj odkoukají jeho děti :dance: Tohle jsou vždycky takový plky. Odstavec o tom, jak nic nedělá, pouze pije alkohol, dluží, mlátí ji nebo fetuje a nakonec každá zakladatelka dodá, že je ale skvělý táta.
Skvělý táta jde příkladem svým dětem, nebere dětem střechu nad hlavou a hlavně - je pro něj priorita, aby ty děti měly skvělé, klidné a šťastné dětství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
20.1.26 09:50

Prý „srdce na tisíc kousků“… :roll: neskutečné kecy od někoho, kdo šel už dvakrát dobrovolně na potrat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
20.1.26 10:05

Zakl. muž se nezmění, jen to bude o řečech.
Zakl. jestli dokáže ukončit tento vztah, tak si pravděpodobně najde něco podobného.
Ano v tomto případě je potrat dobrá volba. Poté najít si vlastní bydlení a zařídit se a současného úplně odstřihnout a začít nový život a hlavně vzít si ponaučení, jestli toho bude schopna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
20.1.26 10:34

Nikdy bych nebyla s mužem, co bere drogy. Popadla bych dítě a šla pryč. Takže antikoncepce by nebyla potřeba. Je to těžké, ale nechtěla bych, aby syn vyrůstal s feťákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148629
20.1.26 11:18

Nejlepší rada v tomhle průseru je zůstat u mámy, odtrhnout se od chlapa co vás táhne ke dnu. Lepší to nebude a ty musíš z toho hlavně dostat svoje dítě co už máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
20.1.26 12:04

Ona už se smazala, takže se snažíte zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí