Moje devatenáctiletá dcera se za mě stydí

11.11.25 13:26

Moje devatenáctiletá dcera se za mě stydí

Žijeme sami z jednoho platu.Ja jsem jen vyučená a nemám podle ní ani hezkou postavu, obličej, vlasy. Oblékám se v sekáči. A jak říkám-nedávám ji dost peněz. Pracuji dvanáctky a prostě to nestačí. Ona sama nedělá nic.Na brigadu nechodi, doma s ničím nepomůže a ani do školy se neučí. Má nejhorší výsledky ve třídě. Přitom mi už několikátá řekla, ze ona blbá prodavačka rozhodně nebude. Cítím se hrozně a je mně z toho všeho už opravdu smutno.Asi jsem si jen potřeboval někomu postěžovat, protože vlastně nikoho neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5970
11.11.25 13:36
@Silvie2006 píše: Více

Tak když má pocit, že nestojíš za nic a jsi chudá, tak ať ukáže, jaká je hvězda ona. Ať jde makat a ukáže ti, jak se to dělá. Přijde ještě s prosíkem, protože s nedodělanou školou a sezením na zadku, díru do světa neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10209
11.11.25 13:42

Ať bydlí sama a ukáže jak to umí lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24914
11.11.25 13:46
:hug: to zabolí, chápu, je sobecká… vidí se někde, kde není… možná vliv sítí, kámošek…
sedni s ní, promluv s ní upřímně, zkuste najít brigošku, ze které by si ona koupila co chce, je už dospělá, tak může přidat ruku k dílu… udělejte si holčičí den, třeba ji požádej, aby tě namalovala, hodila barevný šampon na vlasy, mrkněte na vinted na nějaký hadřík (sekáč není ostuda, ale životní názor a styl a zrovna na vintedu jsou i nové věci za zlomek ceny, jinde se už neoblíkám),je jí 19, měla by si už sama pořešit výživné s otcem, pokud neplatí a je v RL, i jako prodavačka přece můžeš být hezká čupr baba, které to sluší… dnešní mladí umí být krutí, vím…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
11.11.25 14:22

A co má tvoje dcera za vzdělání, když opovrhuje tím tvým? Podle věku by se už mohla připravovat na maturitu a rozvažovat, na jakou VŠ půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
11.11.25 14:29

za mě, pokud jsi ji nevedla k pomáhání v domácnosti, k brigádě a k učení, tak v 19letech už s tím nic moc neuděláš :think: asi je na čase začít být tvrdší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24732
11.11.25 14:32

No někde ve výchově se asi stala chyba. Je sobecká a rozmazlená, v 19 by už měla mít rozum. Co má doma za povinnosti například? Aha, žádné. :nevim:

Příspěvek upraven 11.11.25 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24732
11.11.25 14:32
@Keyllah píše: Více

Pozdě. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
11.11.25 14:33

19 takový názory, žádná úcta k mámě, ta by šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.11.25 14:42

Když se jí nelíbí, tak ať jde. Řekla bych jí, ať ukáže, co umí, jak se o sebe dokáže postarat sama. Královna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.11.25 15:13

Jak sis ji vychovala, takovou ji máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24914
11.11.25 15:19
@terien píše: Více

to je hodně příkré :( jak máš staré děti? já taky občas drsně polknu a musíme si to s juniorkama vyříkat… život není černo-bílý, určitě je rozmazlená a určitě za to může hlavně ta máma, ale byla na to SAMA, neměla doma chlapa k tomu, je fakt snadné tohle soudit a fakt to bolí… v dnešní době umí junioři mířit jedy jedna báseň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80178
11.11.25 15:24

Kdepak asi udělali soudruzi z NDR chybu? Že by ve výchově? Ta je tvoje - co jsi ji naučila, do dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
11.11.25 15:28
@Lucy75 píše: Více

No tak v tvém případě se taky není co divit. Tvoje děti šly raději k otci než aby žily s tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33844
11.11.25 15:30

Takhle hnusna na tebe byla vzdy? Jak reagujes kdyz s tebou takhle mluvi? Fakt doma nic nedela a ani nechodi na brigadu?
A jeste si dovoli rikat ze ji davas malo penez? Uz by nedostala ani korunu. Zacni myslet na sebe, nakup si hezke obleceni, projed Vinted. Mraky obleceni za par korun.
Nemas zadnou kamaradku? Nikam nechodis?
Tak zacni. At ti neni smutno, tvoje dcera je fracek namyslenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí