Dostal syn málo dárků?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Myslím si, že dostal hezké dárky a nedostal jich málo.
Neřeš, jak to mají jiní v okolí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me to tedy prijde uplne dost. Vic bych nekupovala ani kdybych mela. Kdyz jsou ty deti darky zavalene, pak uz z toho ani radost nemaji. Za me rozumne mnozstvi, ale opravdu se zamyslet co by chtel, co udela radost.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: VíceŘešíš sebe nebo kluka?
Když on vypadá v pohodě? Potřebuješ se v tom nějak speciálně rýpat? Málo starosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
dostal toho až až, a jak píšou ostatní - co vlastně řešíš? syn byl spokojený, tak o co jde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ok dekuju
nevim, jsem asi nějaká naměkko a propadám sebelítosti:D mate pravdu, řeším kraviny.
- Citovat
- Upravit
Tradičně dávám každému z dětí sedm dárků, a to Ti taky tak vychází. Přijde mi to akorát, aby jich nebylo málo, ale ani aby dítě nebylo zahlcené a nevědělo, co dřív. A jestli je syn spokojený, tak vůbec není co řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me je to spousta darku, tolik dostali letos každý z mých synu a bohatě to stačilo. Není potřeba deti zahrnovat hromadami darku, o tom vanoce nejsou. Naopak mi připadá, ze se rodiče dětí z neuplnych rodin to snaží dětem materiálně kompenzovat, ale za me ho neni ta spravna cesta.
- Citovat
- Upravit
Sedm dárků podobné velikosti letos dostaly naše děti - dva z toho byly od babičky (od další babičky teda jeste později). A to jsme na ně dva a kdybychom chtěli, zfleku jich můžou mít třikrát tolik, ale proč? Tvůj syn má normální množství dárků, nejsou to parkorunove položky, on je spokojený, takže kašli na to, jak to mají jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak když synek vypadal spokojeně, tak asi byl, ne? ![]()
To musíš přece nejlíp vědět sama. Nijak nechápu, že se na to ptáš zrovna tady? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bud v klidu. Kluk je spokojeny a to je hlavni. Nase jedny t nejhezčích Vánoc byly ty, kdy peněz moc nebylo. Cekali jsem druhé dítě. Synovi jsme kromě dárku vyndali vláčky po manželovi a celé Vánoce to opravovali, modelovali krajinky….
Letos jsme to po dlouhe dobe přehnali - vyhrabali jsme se z potíží. Ale doteď deti dostávali to, co ty pises. A i kdyz ma nase nejmladší letos hodně dárku, je šťastná úplně normalne. Sedmiletý to jeste na peníze nepřepočítává. Často to nedělají ani ti puberťáci
Das to, co můžeš. O tom jsou Vánoce.
Když dítěti věnuješ svůj čas a pozornost, je to to nejvíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Svět se v zadel obrací.
Císař František Josef I. měl obrovskou radost, když dostal od své císařovny Sisi na Vánoce pikslu na suchary, a samoživitelka řeší, jestli nedala synovi málo dárků poté, co dostal svítivou lampu co si přál, velké dražší lego, společenskou hru, knížku, tričko co chtěl, sadu na chemické pokusy a sadu oblíbených komiksových časopisů.
Zahrnula ho dárky, syn spokojený, a ona řeší, jestli mu nedala málo.
Samoživitelky jsou u nás a v dnešní době asi ve vatě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď na sebe míň přísná. Syn je spokojený, a to je přece to nejdůležitější, co víc si přát? Kamarádi mého syna (9) dostávají hromady hraček a stejně si s některými pohrají jen chvilku, pak to skončí někde v koutě a za pár dní už si ani nevzpomenou. Méně dárků, které mají smysl a udělají radost, je podle mě mnohem lepší než kvanta věcí bez využití. Udělala jsi to dobře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč řešíš co dostaly jiné děti? Bylo tvoje dítě spokojené? Bylo. Dostal co si přál? Dostal. Tak nějak nechápu co řešíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobry den, jsem samoživitelkou a nemám neomezené finance, a chci se zeptat co si myslíte o nadílce pro syna? Kdyz slyším co dostali jine děti v okolí, tak si říkám jestli to neni málo. Je mu 7 let. Dostal svítivou lampu co si pral, velké dražší lego, společenskou hru, knížku, tričko co chtěl, sadu na chemické pokusy, sadu oblíbených komiksových časopisu. Je mi líto ze mu nemůžu dopřát víc, co si myslíte? Ale syn vypadal spokojeně.