Dostal syn málo dárků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31034
27.12.25 09:37

U nas dostaly podobne - cca 6-8 darku, nevim presne, navic jeden darek byly trekove ponozky (chystame se na outdoorovou dovolenou v lete) a druhy pyzamo (hned ho chtely na sebe), takze pocitam spokojenost. Co dostavaji jinde vubec neresim. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
27.12.25 09:38

Fakt někoho nadchnou prskavky jako dárek pod stromeček? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.25 09:40
@smile_xxx píše: Více

No a co je za problém..svíčky a mejdlicka a andelicky nekupuju. Psala si přesně tyhle zbytečnosti, tak to rozved, jak nesnášíš prskavky :lol: :jazyk: to bych grinchovi Smile xxx koupila ja. Pokud budu znát i Grinchovu oblíbenou čokoládu, přihodim krabičku nebo má Grinch třeba rád oříšky, tak vezmu pistácie. A nebo je takovej Grinch, kterému nedám radši nic, protože " nesnáším Vánoce, nesnáším dárky " :mavam:

• Citovat
  • Upravit
35857
27.12.25 09:42

My hluboko do kapsy nemáme a syn měl 4 dárky :nevim: on chtěl jen jeden, zbytek byly jen takové drobnosti. Naše dítě to teda vůbec nejak neřeší, než dostat hromadu blbostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.25 09:43
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Když je mezi dalšími 15…my to milujeme, hromada pod stromkem. Se snažím představit si ty obr stromky s 5 ukrčenci pod nim ;) no nic, mizím, zakladatelko, prejmenuj diskuzi na synovi jsme dali 7 dárků, podle psychologů a známých je to moc, jak příště nedat tolik dárků :andel:

• Citovat
  • Upravit
9051
27.12.25 09:52
@Pučálkovic.Amina píše: Více

Ne teda pod stromek. Ale po večeři jsem prvně koupila prskavky. Vietnamka měla jakési dlouhé. Fakt taková nic kravinka udělala radost. Soused zrovna kouřil venku. Lezl na plot, co se na zahradě tak smějeme. Jestli budou mít, tak jim je koupím na Silvestra znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
27.12.25 10:11
@Anonymní píše: Více

Myslim, ze to je upne akorat. Kdoví jestli po Vánocích dokáže vyjmenovat aspoň polovinu z toho co dostal :D

Příspěvek upraven 27.12.25 v 10:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20440
27.12.25 10:14

@Anonymní myslím,že nejdůležitější je, že byl syn spokojený a snad sis tam dala něco i ty, myslím, že je fajn, když má i rodič nějaký dárek, my jsme letos prvně také bez otce dětí, bála sem se toho, že nezvládnu udělat dětem radost a naštěstí radostné byly hlavní dárek měl každý Lego, pak mladší plyšáka,,trička, které si také přál, knihu, přál si cherry rajčata a dostal je :D, starší také Lego, něco na počítač, knihu, oblečení měli oba stejně, ale vím, že děti ve třídě dostanou dražší a víc, holt se nedá nic dělat vím, že devítiletý spolužák dostal Iphone 17 což je teda dle mého masakr v tomhle věku, ale každého věc, pro mě bylo nejdůležitější, aby byly děti spokojené, já měla pod stromečkem hrníček, voňavku a čokoládu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.25 10:15
@Anonymní píše: Více

Vypadal spokojeně, tak co řešíš? Můj kluk dostal dolobezku, tiskárnu na mobil, lampu s noční oblohou a mikinu od svého oblíbeného YouTubera. Hotovo. A to peníze neřeším. Ale to přeci není o množství, ale o tom, co si dítě přálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
27.12.25 10:26

Nase kazde dite dostalo 5 dárků, penize neresime, ale nevidim smysl davat 20-30 darku, vzdyt tim jsou ty deti uplne zahlcene a ani pak nevi co dostaly. Jeste dostaly neco od babicek a tet, na muj vkus toho maji celkem az moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.12.25 10:35

Tvůj syn dostal moc hezké dárky.

Byla jsem samozivitelkou před 15 lety. Bylo to tenkrát velmi těžké (finančně) období. Dárky jsem sehnala tenkrát z druhé ruky, použité funkční hračky… Děti spokojené, nikdo si trauma nenese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20440
27.12.25 10:44

Když jsme byli ještě oba klidně jsem od jedné paní koupila velkou tašku věcí k dřevěným kolejím -mosty, vláčky, depo apod dost sme tenkrát za to ušetřili a udělalo to velkou radost, kupovala jsem i Barbie nebo jako Barbie také od maminek a super i Barbie koníka, myslím, že těm menším dětem to je jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.12.25 10:45

Jasne, ze to staci. Deti dostaly podobne mnozstvi na stedry den, svitila jim ocicka. Jenze pak mely jeste dalsi dvoje Vanoce u babicek a to uz bylo videt, jak je je toho na ne moc. Jako meli radost, ale toho 24. to bylo proste ono. Pak uz min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí