Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jen jeste poznamka pod čaru. Me je 28 a muž je o 10 let starší.
Pokud se prokáže onkologické onemocnění, tak vám zmrazení spermií lékaři sami nabídnou. A odběr, mražení a uchování dělá každý CAR. Každopádně bych se ptala lékařů na vliv na plodnost u jakékoliv diagnózy. Držím pěsti, ať to není nic hrozného.
Jde o to. Manželovi diagnostikovali zvetsenou prostatu a jako jednu z možných příčin zmínili rakovinu, ale ze vysledky budou az za tyden. On je samozrejmne uz ted na nerva, ze to bude ono a hned ho napadlo, ze uz potom trebe nebude moct mit deti. Máme jednu dvouletou dceru a chteli bychom pro ni jednou sourozence. Jenomze, ted tehotna byt nechci, v tehu jsem celodenne zvracela snad do konce 5 mesice, a kdyby bylo pak i muzi zle. To si nedovedu predstavit. Navic, naz vztah ted prochazel krizi, same hadky jeho internetova nevera pro ktere mi lsibil, ze uz to neudela, ale ja mu stejne asi nikdy nezacnu znovu verit.
Jako nej moznost mi pride soerma zamrazit a casme by se vedelo, jak by to s tou nemoci a s nami bylo. Jen nevim, ktere kliniky toto umožnují.