Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Majitel by ti pračku mohl proplatit, kdyby o ní stál. Neni lepší než psát sem, tak napsat majiteli bytu, případně hodit inzerát na net?
@NiaMarko píše: Více
Nemyslím si, že někdo koupí používanou pračku za cenu nové… Ale to nevylučuje, že by ji třeba za rozumnou cenu odkoupil.
Zeptej se majitele nebo ji prodej. Ale určitě ne za cenu nové.
Příspěvek upraven 30.04.24 v 09:46
Proč by ti měl majitel proplácet novou pračku, když mu tam necháváš starou???
A pračka se dá prodat. Já po roce a půl při stěhování dál pračku prodávala, s pořádnou slevou, abych se jí zbavila, protože do dalšího bytu se nehodila (horní plnění, místo na boční plnění).
Jak píšeš, s sebou si ji nevezmeš, tak bez jakoukoli částku, co za ni dostaneš jako zisk.
Domluvit se s majitelem. My takhle nechávali na bytě skoro novou myčku. Naopak o pračku v jiném bytě majitelka nastála, tak se prodala na bazaru
Domluv se s majitelem, jestli ji tam vůbec chce
ale ze by ti proplatil cenu nové nepocitej, jestli ji bude chtít, tak ti za ni nějakou poměrnou částku, jestli ji chtít nebude, budeš se ji muset nějak zbavit sama ![]()
Ty máš ten život koukám pestrej. ![]()
Před pár dny jsi řešil, kam upíchnout psa, co ti nechala přítelkyně, neboť se budeš stěhovat do Prahy.
Takže jenom technická - Praha neleží mimo ČR. ![]()
@NiaMarko…a zařizuješ zahradu v japonském stylu…
![]()
https://www.emimino.cz/…orii-382132/
@sirikit píše: Více
Ale stěhovat se do Prahy letadlem, třeba z Brna anebo Ostravy, tomu říkám začít nový život ve velkém stylu!
![]()
@sirikit
Co někoho vede k tomu, sepisovat takové výmysly?
Napadá mě jedině duševní nemoc…
Já při každém stěhování něco v bytě nechala
nikdy mi nikdo nic neproplatil. Jednou jsem nechávala i ledničku. Teď zpětně bych to dala na bazar a za pár šupů si ji prodala, ![]()
@jege píše: Více
Zvláště, když řešíš, jestli Ti zahraniční účet může napadnout exekutor.
![]()
Zdravím, chtěl jsem se zeptat, máte někdo zkušenosti s ponecháním pračky v podnájmu? Osobně se budeme stěhovat mimo ČR a pračku do letadla/busu úplně nedostanu, teda ne že bych se s tím chtěl tahat
Máte někdo s takovou akcí zkušenosti? Popřípadě proplatil vám majitel cenu nové pračky? Děkuji