Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky, jen bych se chtěla zeptat na vaše názory. Necháváte své dítě po probuzení v postýlce, hrát si a podobně? Někdo tvrdí, že dítě má v postýlce jen spát, ale náš malý se asi před půl hodinou vzbudil a hraje si tam. Přijde mi líto pro něj jít, když mě vyloženě nevolá. Jaký na to máte názor?
Nechávám než se ozve že má hlad. Po odpoledním spánku si tam taky hraje tak ji neruším ![]()
Pokud nema problem se spankem a je tamto spokojeny, tak proc ne…na chvili, jinak bych ho vyndala na deku na brisko (teda nevim, kolik mu je).
Muj okamzite rval, takze tam nezustaval ![]()
Dokud nebrečí, nevolá tě a hraje si,tak bych ho tam klidně nechala ![]()
Bud ráda,ze je tam klidný a hraje si.
Muj syn hned po probuzení vždycky spustil řev.
děti jsem nechávala v posteli, dokud sami nezavolaly. taky si ráda jen tak poležim a mám chvilku pro sebe.
@beruska9 je mu už 8 měsíců,stoupá si,leze jak drak,takže se přiznám,že jsem i ráda,že mu nemusím stát za zadkem.. ![]()
Nechávám ráno, když chci ještě ležet, pak než se vyhrabu a udělám mlíko atd. Kouká na kolotoč, brouká a hraje si s rukama. Přes den pak už vyndám a dám do lehátka nebo na deku. Ale má 4,5 měsíce, až bude sedět, tak ji tam nechám, když by si tam v poklidu hrála
Ani by mě to nenapadlo, že to má být špatně ![]()
@Oliverka28 to jsem,je jinak hrozně akční. On si při hraní vystačí sám,ale momentálně je největší legrace všude stát , krást,na co přijde a zdrhat mámě,jak to jen jde.
@Overlook já právě minule někde četla,že když děti mají problém se spánkem( ten se u nás už konečně před dvěma měsíci odboural,přes den skoro nespal) ,tak se mají do postýlky dávat vyloženě spát a nenechat je si tam hrát. Proto jsem se ptala ,abych to zase nepohnojila,když už se tak krásně naučil spinkat.
Malej když ráno vstane, je ještě rozespalý, tak si hraje s plenou, jen si ju tak muchlá a kope vesele nožičkama, vydrží to nanejvýš ale 15.minut, pak zavolá a já přiběhnu. Rozhodně tam není dlouhou dobu.
At si rika kazdy co chce
Pote co se holka probudila jsem ji prebalila, mozna dala mleko a pak zasypala hrackama a mela jsem jeste dobrych 30 minut na lehky spanek ![]()
Nechávala jsem, dokud tam chtěl být, jak začal chodit tak z postýlky utíkal sám…