Fenyklový čaj pro děti

180
21.7.18 10:18

fenyklovy caj pro deti

Ahoj, mam 2 tydenniho chlapecka a ma bolesti briska. Vyzkousela jsem kremy, masaze, pohyb.. nejim potraviny ktere by ho mohly nadymat. Prdi a porad se krouti. Cetla jsem ze by pomohl fenyklovy caj, ale doma mam jen ten detsky. Pry se i to muze dostat do mlika a tim padem mu trosku ulevit. Co myslite? Ted jsem sama a nemuzu skocit do lekarny. Mam zkusit vypit ten detsky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
21.7.18 10:19

Jasne,kdyz ho muzou deti, tak muzes i ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
21.7.18 10:20

A kapičky máte? Espumisan nebo něco. Jinak jemu bych čaj nedávala, přes tebe to bude taky nanic, prostě to vydrž, na koliku trpí skoro všechny děti. Ale pít ho samozřejmě můžeš, jen si nemyslím že by to mělo nějaký výrazný efekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
21.7.18 10:24

@pikola jj ty jsem dala vcera a pomohly, ale dneska vubec :( maly se uz trapi od 4 rana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3167
21.7.18 10:46

@HayLin
Zkus rektální rourku anebo teplou koupel, kde mu bříško pomasíruješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
21.7.18 10:52

@pikola to není úplně pravda. Já od narození malé pila denne litr fenykloveho kojiciho čaje, a malé to moc pomáhalo. Když jsem ho nepila tak jsem to na malé hned poznala. Teď už ho pije sama a stejná zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
21.7.18 10:56

V lékárně se dá koupit fenyklový čaj od 1.týdne. Malou také trápilo bříško a žádné kapky nám nepomohly a že jsme jich vyzkoušeli :? Já jsem si koupila balíček fenyklu a anýzu a dělala jsem si z toho čaj a někdy jí to docela pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
21.7.18 11:06

Já nekojím, tak jsem jí dávala fenyklový čaj z lahve, ale moc jí to nejelo. Když ji chytly prdy, tak jsem prostě dala rourku a byl pokoj, já ten řev dlouho nevydržela. Pak jsem dávala denně probiotika a před každým krmením Espumisan a bylo po prdech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
21.7.18 11:19

Já jsem si vyvarovala kmín a jedla jednu suchou švestku denně. Plus kapky espumizan před každým kojením. Bříško do tepla, nahrát třeba utěrkou… A u 2.dcery jsme od narození dávali probiotika z DM a žádné problémy neměla.. Ve 3m jsme vysadili a pohoda… Zkuste…zas to nechce prekombinovat… A hlavně změna může být viditelna až po pár dnech.. A ještě mi sestrenka poradila dávat vigantol ráno ne večer… Nevím jestli to vše pomohla ale 2.dcerka bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
21.7.18 11:29
@HayLin píše:
Ahoj, mam 2 tydenniho chlapecka a ma bolesti briska. Vyzkousela jsem kremy, masaze, pohyb.. nejim potraviny ktere by ho mohly nadymat. Prdi a porad se krouti. Cetla jsem ze by pomohl fenyklovy caj, ale doma mam jen ten detsky. Pry se i to muze dostat do mlika a tim padem mu trosku ulevit. Co myslite? Ted jsem sama a nemuzu skocit do lekarny. Mam zkusit vypit ten detsky?

Nektere deti na trpi a jine nic. Jsi pamatuji jak nase kolem 18h. Porad rvala bylo to psycho nam nic nepomahalo. Rodina mi neverila,ze je to brisko a tezke prdiky.(zadne z deti to nemelo). Hrozne obdobi koncem 3 mesice to prestalo uplne. Co jsme zkouseli. Fenykel Kmin uvarit ve vode. Masaze kapky. Ruzne polohy miminky poloha tygrika pomahala nejvic. Satek. Pomohlo nam az kdyz se naucila otacet na brisko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.7.18 13:08

Ahoj,mému kloučkovi budou za tyden 3 mesice…Ani ti nedokazu popsat,co my jsme si s tim zkusili :,( Od tech dvou tydnu a trvalo to skoro 2 mesice…strasnej řev,krouceni .Vyzkousela jsem snad vsechno! Pak mi kamaradka poradila kmínový odvar a to jediny nam pomohlo ;) :potlesk: Ted uz se přetáčí na bok a je uplne po problému ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí