Necháváte si dovážet obědy?

Anonymní
28.5.25 21:52

Necháváte si dovážet obědy?

Ahoj, necháváte si dovážet obědy domu když jste na mateřské? Myslíte že to vyjde dráž než když si samy varite?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.5.25 21:56

To jako vážně? Jasně že vyjde levněji vařit doma, zvlášť když jste na mateřské…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
28.5.25 21:57
@Anonymní píše: Více

dráž to vyjde určitě, já jsem si na mateřské obědy nechávala dovážet, protože jsem se zároveň starala o ležáka dědečka, ještě přitom vařit, to už by fakt nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
28.5.25 21:58
@Labužník Alenka02 píše: Více

a proč ne? nezáviď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.25 22:00

@Labužník Alenka02 no tak mě to pravé nepřijde levnější, protože kdyz objednám jen pro mě a syna jednu porci ( on toho moc nesní) a vařit pro ostatní budu jen o víkendu, tak to není tak hrozne a odpadává mi vymýšlení, shaneni surovin, to kolikrát toho člověk koupi víc než chce když jde do krámu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.25 22:08

Dovážet ne, ale kousek máme školní jidelnu a tam si občas pro jídlo dojdu. Ale tam je to levné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.5.25 22:10

To u nás právě nejde, je jen pro zaky atd. ne pro verejnost

• Citovat
  • Upravit
76577
28.5.25 22:14

u nás to jde, ale levné to úplně není, 130 kč pro veřejnost, když je krupice nebo cibulové brambory, tak se to moc nevyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
28.5.25 22:21

No ono záleží…ja to třeba dělám tak, ze si o víkendu napíšu jidelnicek, co budu vařit, podle toho udělám seznam do obchodu, takže toho zase o tolik víc neutratim. A do toho obchodu asi musíš stejne třeba pro pečivo, něco na snídani a tak, ne?

Ale jako jestli vezmeš jeden oběd pro sebe a syna, tak je pravda, že ti to ušetří čas, energie na vaření a pak na mytí nádobí…možná kdybych to mela jako ty, tsky bych nad tim uvazovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.25 22:28

@stinga 8o To je celkem dost na školní jidelnu, u nás 83,– celý obed a velká porce.

• Citovat
  • Upravit
6626
28.5.25 22:29

Nenechala. Mně ty blafy nechutnají, z koření a polotovarů, co používají mi není dobře a nemám ráda tu pachuť, co je v jídle z jídlonosičů. Vařila jsem každý den, vlastně jsem si díky tomu dost vypilovala kuchařský schopnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
28.5.25 22:30

Mně by vadilo, že syn a vlastně ani já nemáme domácí stravu. Třeba jednou za měsíc děti vezmu ven na jídlo, ale jinak ne. Bývá to přesolené, mastné atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21297
28.5.25 22:34

To zalezi i od toho, jestli ma nekdo z mistni radnicni koalice treba hospodu. Podle toho se nastavi ceny obedu pro cizi stravniky v jidelnach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
28.5.25 22:38

A je pravda, ze kdyz vařím doma, vis co tam dáváš. A finančně…koupíš třeba červenou čočku za 40kč a máš to na 4 obědy, 1kg hovězího za 250kč a máš to na 4 obědy a tak bych mohla pokračovat dál. Prostě doma to vyjde vždy levněji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16263
28.5.25 22:48

Ne, vařila jsem pro syna, pro toho jsem taky nekupovala. Jinak ve většině případů vaří manžel :pankac: Rozhodně vyjde dráž jídlo z dovozu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová