Nechce čůrat venku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nechce čůrat venku
Holky, dcera 12měsíců je doma už nějakou dobu bez plinek. Zkoušíme chodit bez plen i ven, problém je, že se nechce vyčůrat na travičku, ani když ji přidržím někde nad záchodem
. Nemáte nějakou radu, jak ji to naučit? Když ji nad travičkou přidržuji v klubíčku tak se mi vzpírá a nechce se na ni vyčůrat. Jak jste to naučili vy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
máme ten samý problém, ale naše dcera už má 2 roky! A na nočník chodíme už rok, to prblém není, na záchod se vyčurala jen jednou a venku tak 5 x, ale nerada. Často vozíme v autě nočník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nosila jsem cestovní skládací nočník. časem se naučil čurat v klubíčku , ted už i ve stoje http://www.cestovni-nocnik.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě by zas zajímalo,jak na to u kluka ![]()
Zakladatelce se omlouvám za OT…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vozili jsme s sebou nočník - i pod kočárkem.
Ten cestovní Pottete plus 2 v 1 jsme pořídili taky, ale je to „málo muziky za hodně peněz“ a jen na chvilku..Už bych do toho asi prachy nevrážela..Využili jsme jednu sezonu, kdy jsme hodně cestovali s brzy odplenkovanou dcerkou a teď nám leží ladem - starší dítě si říká dřív a vydrží než dojde někam na WC..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
mě by zas zajímalo,jak na to u kluka
Zakladatelce se omlouvám za OT…
Jedna moje známá říkala, že její syn odmítal čurat venku taky tak do 2 a půl let..Taky s sebou vozili nočník, kde to šlo a nebo chodili na takové procházky, aby se stihli vrátit(hřiště před barákem apod.)
Jinak to vyřešit nejde, já bych děcko „nelámala“ a ani bych ho nenechala moč zadržovat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky mě zajímal ten cestovní nočník, ale stojí docela dost. My to zatím zvládáme s nočníkem, co máme v autě a nebo se včas vrátit domů. Taky uvidíme, jak to bude s tím mladším, toho na nočník zatím ani neposazuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit