Nechce jíst
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Bersaba píše:
Tak nějak mám pocit, že v tomhle věku buď děti jíst přestanou, jako to tvoje (a moje), nebo se (to teda v drtivé menšině) naopak začnou nehorázně přežírat - ale neznám snad jedinou mámu s děckem kolem dvou let, která se s ním skrz krmení nestrestuje.
Já sse hlásím, že se nestresuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jojo obedy delam
skoro kazdej den mu zkousim varit neco jinyho ale bez uspechu, vetsinou to vyhodim. obcas do sebe naleje polivku, takze hodne delam vyvary, to si nekdy da, sice jen trochu ale alespon neco. kdyby aspon jedl bramborovou kasi, ale ani to ne, ani krupicovou, nic. zkousela jsem mu i jidlo rozmixovat do lahve ale jak zjistil ze to neni nutrilon tak to vyhodil. ted poslednich 14dni uz moc nechce ani ten nutrilon
@Laaja píše:
Ahoj,
na stoličky není brzo, dětem se začaly chystat někdy kolem 20m a ven všechny vylezly až nedávno, to je 27m. A s jídlem to taky nebyla žádná sláva.
A obědy nějaké děláš? Nějak jsem je tam nepostřehla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alpaka píše:
Já sse hlásím, že se nestresuji.
A která tvrdí, že ne, tak kecá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jak když píšeš o mé dceři. Jí přesně to samé jako tvůj syn a nic víc. Jsou jí dva roky. Když někde řeknu, že mi jí k obědu jen ty skleničky a nic víc, tak si všichni myslí, že je to moje chyba, že jsem jí na to naučila. Taky nevím co s ní mám dělat. Jediná máma mi vždycky řiká, buď ráda, že ti jí aspoń to. Ségra prý nejedla skoro vůbec nic. Třeba je to dědičný. Jsem zvědavá kdy to přejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no jenze me malej neji ani ty sklenicky
kdyby alespon to tak to neresim
@Liz píše:
To je jak když píšeš o mé dceři. Jí přesně to samé jako tvůj syn a nic víc. Jsou jí dva roky. Když někde řeknu, že mi jí k obědu jen ty skleničky a nic víc, tak si všichni myslí, že je to moje chyba, že jsem jí na to naučila. Taky nevím co s ní mám dělat. Jediná máma mi vždycky řiká, buď ráda, že ti jí aspoń to. Ségra prý nejedla skoro vůbec nic. Třeba je to dědičný. Jsem zvědavá kdy to přejde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
market.s.87 měla jsem na mysli, že má dcera jí stejně jako zakladatelky syn. Teď jsem si přečetla co jí tvůj syn, to je teda síla. Vidim, že si opravdu nemám na co stěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha, ja myslela ze pises na me
no to asi nemas, co ja bych dala za to kdyby dal alespon sklenicku. dnes mel jen jeden a pul jogurtu, par cherry rajcatek, okurku a asi pulku jablka a tak jeden rohlik. uz jsem fakt na bednu, snad se to zlepsi. zatim pribira ikdyz nechapu z ceho
@Liz píše:
market.s.87 měla jsem na mysli, že má dcera jí stejně jako zakladatelky syn. Teď jsem si přečetla co jí tvůj syn, to je teda síla. Vidim, že si opravdu nemám na co stěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@market.s.87 Pokud ti přibírá, není často nemocný, tak bych se tím netrápila. A kolik teda váží?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nene neni ani nemocny, ted v breznu na 1,5 rocni mel 14kg a 91cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No teda to je pěkně velký cvalík. A ty se nervuješ, že ti jí málo. Dyť jsi sama psala, že ti přibírá a je spokojený a nemocený není. Tak to přestaň řešit - nechce - nechce. A jestli se bojíš, že mu budou chybět nějaké vitamíny, tak se to dá doplnit nějakým tím sirupem. A kuřecí nugetky bych v případě tvého syna rozhodně nedala. Prostě má nějaké zásoby a teď nemá takovou potřebu jíst.
Buď ráda, že ti prospívá a přibírá i z toho „nic“ co s ní. Opravdu vím o čem mluvím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to nic zas tak nepřijde. měl víceméně všechny důležité složky potravy - pečivo, ovoce, zeleninu, mléčný výrobek. Stravu má tedy vcelku postrou. Při jeho proporcích bych t vůbec neřešila. Syn měl na 1,5 roční 13kg a v průkajdě měl stav výživy: robustní. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nas prcek taky neni tlustej ani cvalik, on je dost dlouhej, jak jsem psala ma 91cm. no uvidime, dnes si vzal k veceri alespon trochu zapecenych brambor, nebudu to teda extra resit a diky holky za uklidneni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit