Nechce se mazlit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.12.12 07:25

nechce se mazlit

Mám doma 4,5 letáka. nechce pusinky, to otře, nechce se mazlit..chjo.
někdy udělá vyjímku a pomazlíme se spolu, ale málo.
přijde mi, že má raději i tatínka :hug: je tedy pravda, že tatínek je parták, kdežto já vařím a velím..uklízet pokoj apod.
pak dělá malý jako naschvál, že jde a mazlí se s tátou i pusu dá tátovi a přitom se tak usmívá, jak škodolibě..
nevím, co mám dělat, je tohle normální?? :nevim:
já mám se svojí matkou chladný vztah, matka je taková ledová královna. tak se snažím s klukem mít vztah úplně jiný, ale on o to asi nestojí :nevim:
jak je to u vás?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
29.12.12 07:39

Každý dítě to má jinak. Zkus mu (i sobě) ten kontakt nahrazovat něčím jiným, než mazlením. Můžete vedle sebe ležet, když si čtete, když koukáte na pohádku, můžeš mu hladit ruku atd., některé děti jsou nemazlící a neudělíš s tím nic. Já mám takovou dceru, pomazlit se přijde velice, ale velice málo, ale jsme spolu při čtení, když někde jsme, chce mi sedět na klíně atd. a často za mnou přijde v noci, to je přítulná až až, když se mi dere pod peřinu. :twisted: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
29.12.12 08:08

Jejda, mne to potěšilo, že nejsem jediná na světě, tak snad tě taky trochu utěší, že moje malá je taky taková. Nejvíc mě štve ta škodolibost, s jakou na mne kouká přes rameno tátovi, když se s ním občas pomucká. Už se mě rodina ptala, jestli ji nemlátím, že je ke mně taková :roll:. Vadí mi to obdobně, kvůli chladnému vztahu k rodičům, chtěla bych, aby to u nás bylo jiné, ale opička se rozhodla jinak. Aspoň, že když je jí ouvej, jsem její první volba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
29.12.12 08:23

Každé dítko je jiné, chce mazlit či nemazlit jinak. Napadá mě - udělejte si druhé, třeba to bude lepší. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
29.12.12 08:30

Každé dítě je jiné :) stejně starý syn nemůže dostat pusu někde před lidmi, to by se zbláznil je přece už velky :lol: a mladší(2 r.) rovnou pusu otírá a řekne „fuj pusa“. když chtějí pomazlit přijdou sami oba, já je nenutím sama nemám moc ráda hlazení, objímání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
29.12.12 08:47

Každý dítko je jiný. Mas ještě nějaké další děti? U nás se ti nemazlivi začali mazlit az s příchodem dalšího miminka. Viděli jak nuchmame to maličké a chtěli prostě taky. Všem to vydrželo az do ted.
A syna bych nějak nenutila, dělej s nim jiný věci, čtěte, vyrabejte, stavejte z kostek… Děti si prochází různým a fázema. U nás občas nechtěli maminku, pak zas na ne nesměl sáhnout tatínek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.12 08:58

Máme jen jeho. další mít nebudeme, i tohle je zázrak…
no je tedy pravda, že když přijde synovec, tak jakmile ho pohladím, tak mu to vadí…
tak to jedině přijde pro pusu.
no včera jsem přijela z práce a on mě nešel ani přivítat, stačil mu tatínek.
když ho tatínek asi 3× napomenul, že přišla maminka, tak tedy pak šel.
no a samozřejmě hned fuj pusa… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3361
29.12.12 09:53

Můj 4-letý synek, když od nás dostane pusu, řekne fuj a utře se:-) Není a nebyl nikdy mazlící, spát s náma v posteli nikdy nechtěl. Když se nám narodila dcerka, tak začal žárlit a vše se změnilo-teď chce chovat furt…
Každé dítě je jiné. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
29.12.12 11:42

Já mám teda mazlíka a jsem ráda. Malá ale tohle dělala babičce, mojí mamce. Ona potvůrka jakoby věděla, že babi o to hodně stojí, to byla taky taková forma vzdoru a vymezování osobnosti :mrgreen:. Přešlo to samo. Její sestra je dost akční nemazlící typ, ta by si radši zahrála na pořádnou honičku. Asi Tě to mrzí, ale neznamená to, že máte špatný vztah nebo úbytek Lásky…jen je to jiné.

• Citovat
  • Upravit
1381
29.12.12 11:43

Mam to uplne doma tak jak ty…tatinek tatinek, na mne se kolikrat ani nepopdiva…ted jsou v cechach, ja musela zustat tady, ted jsem jim volala, ani nesel k telefonu…take jiz dalsi ditko nebude…ale kdyz jsme spolu treba tyden v kuse jen my 2,je to o hodne lepsi, to pusinky dava-vzdy kdyz si reknu, takze povinnost :D
kdyz je mu zle, chce jen me…takze jsme jistotou, a treba nas oceni v pozdejsim veku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5695
29.12.12 15:12

My máme roční holčičku a taky nemazlivou, nechce dávat pusinky nikomu, když se přitulím, odtáhne se. Je mi to líto, protože zřejmě už druhé dítě nebude. Pozoruji u ní už od narození, že je taková akčnější samostatná jednotka, nikoho a ničeho se nebojí, takže to je zřejmě v povaze.. ale taky tajně doufám, že se to ještě změní. :nevim: co naděláme, vždy si to uzavřu tím - hlavně že je zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
navštěvník
7.1.13 21:02

Nemazlivé děti

To i moje 6letá dcerka Kiki se nerada mazli dokonce nas odstrčí a rekne fuj. Manželka je z toho neštastná. Nekdy dokonce po obejmutí se pomočí. aPak zaleze pod stul a neni s ni k hnutí, i psycholog nepomohl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML