Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jé, téma jako pro mě. Peřinu nechce ani omylem, poslední dobou jsem ho dávala spávat v pyžámku s dlouhým rukávem, ale teď mi přišlo, že je chladno, tak jsem si dovolila ho pokusit zakrýt aspoň dečkou a dát mu ponožky… Normálně spí celou noc, ale dneska už se mi 2× vzbudil a brečel. Přišel mi spocenej, tak jsem se na to vyprdla, ponožky mu sundala, deku dala bokem a je klid…
Do pytle ho už asi nedostanu, nespí v něm cca přes půl roku, tak nevím, jestli by se mu to líbilo. No ale na zimu to budu muset nějak vyřešit… ![]()
Malá taky nechce peřinu a když už ji do postýlky propašuji, tak stejně spí na ní. Včera v noci mi bylo chladno, tak jsem jí dneska dala punčocháčky, body a pyžamové kalhoty, přišlo mi, že se budí zimou.
Ahoj, teď nedávno jsem to tady někde psala… Mám úplně stejný problém. Peřinu ani omylem a v pytli se malá budí a vzteká. Takže spí celou noc odkrytá a navlečená
Dávám jí body, polodupačky s ťapkama (mimochodem má vel. 86 a větší jsem nikde neviděla, takže nevím co jí dám až jí nebudou) a přes to ještě tepláky. Štve mě to, ale co s tím nadělám ![]()
Tak jsem dnes plánovala založit stejnou diskuzi. Už mi z toho hrabe, malá taky nesnese nic ani náhodou a do pytle se mi celá zamotává, takže to budu muset řešit tím, že jí budu hodně oblékat přes zimu. Je horkokrevná po manželovi, jenže rána jsou už hodně chladná a má pak studené nohy i ruce a že by se šla ke mě zahřat? Ani omylem, jsem nešťastná, nevím co budeme dělat v zimě. ![]()
Tak…zima doma,už ted řeším,v čem bude spát…
spací pytel už mu je malej…tak holt navleču víc…
tak koukám že nejsem jediná koho to trápí,na tu zimu se fakt netěšim,jinak jsem objednala krásnej teploučkej pytel z obchodu babygoods,mají jich tam spoustu a za rozumnou cenu
Pokud dítě spí aspoň v pytli, tak to je ještě dobrý a vůbec bych se tím netrápila ![]()
Kamilenka píše:
Pokud dítě spí aspoň v pytli, tak to je ještě dobrý a vůbec bych se tím netrápila[/citac
Kamilenka píše:
Pokud dítě spí aspoň v pytli, tak to je ještě dobrý a vůbec bych se tím netrápilato jo,ty jsi na tom o hodně hůř, tak držim palce at se naučí alespon na ten pytel
Zjistila jsem, že mám doma velkej pytel, do kterého se ještě vejde.
Malej se sice moc nadšeně netvářil, ale když zjistil, že je na něm nakreslený měsíček, tak se do něj nechal dát a dokonce v něm i spinkal. Ufff, takže vyřešeno… ![]()