Nechce spát pod peřinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
30.8.10 22:14

Jé, téma jako pro mě. Peřinu nechce ani omylem, poslední dobou jsem ho dávala spávat v pyžámku s dlouhým rukávem, ale teď mi přišlo, že je chladno, tak jsem si dovolila ho pokusit zakrýt aspoň dečkou a dát mu ponožky… Normálně spí celou noc, ale dneska už se mi 2× vzbudil a brečel. Přišel mi spocenej, tak jsem se na to vyprdla, ponožky mu sundala, deku dala bokem a je klid… :roll: Do pytle ho už asi nedostanu, nespí v něm cca přes půl roku, tak nevím, jestli by se mu to líbilo. No ale na zimu to budu muset nějak vyřešit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
30.8.10 22:30

Malá taky nechce peřinu a když už ji do postýlky propašuji, tak stejně spí na ní. Včera v noci mi bylo chladno, tak jsem jí dneska dala punčocháčky, body a pyžamové kalhoty, přišlo mi, že se budí zimou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
30.8.10 22:54

Ahoj, teď nedávno jsem to tady někde psala… Mám úplně stejný problém. Peřinu ani omylem a v pytli se malá budí a vzteká. Takže spí celou noc odkrytá a navlečená :-( Dávám jí body, polodupačky s ťapkama (mimochodem má vel. 86 a větší jsem nikde neviděla, takže nevím co jí dám až jí nebudou) a přes to ještě tepláky. Štve mě to, ale co s tím nadělám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
30.8.10 23:53

Tak jsem dnes plánovala založit stejnou diskuzi. Už mi z toho hrabe, malá taky nesnese nic ani náhodou a do pytle se mi celá zamotává, takže to budu muset řešit tím, že jí budu hodně oblékat přes zimu. Je horkokrevná po manželovi, jenže rána jsou už hodně chladná a má pak studené nohy i ruce a že by se šla ke mě zahřat? Ani omylem, jsem nešťastná, nevím co budeme dělat v zimě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
31.8.10 12:36

Tak…zima doma,už ted řeším,v čem bude spát…
spací pytel už mu je malej…tak holt navleču víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
31.8.10 21:07

tak koukám že nejsem jediná koho to trápí,na tu zimu se fakt netěšim,jinak jsem objednala krásnej teploučkej pytel z obchodu babygoods,mají jich tam spoustu a za rozumnou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
31.8.10 21:33

Pokud dítě spí aspoň v pytli, tak to je ještě dobrý a vůbec bych se tím netrápila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
31.8.10 22:44
Kamilenka píše:
Pokud dítě spí aspoň v pytli, tak to je ještě dobrý a vůbec bych se tím netrápila :wink: [/citac
Kamilenka píše:
Pokud dítě spí aspoň v pytli, tak to je ještě dobrý a vůbec bych se tím netrápila :wink:

to jo,ty jsi na tom o hodně hůř, tak držim palce at se naučí alespon na ten pytel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.9.10 10:42

Zjistila jsem, že mám doma velkej pytel, do kterého se ještě vejde. :oops: Malej se sice moc nadšeně netvářil, ale když zjistil, že je na něm nakreslený měsíček, tak se do něj nechal dát a dokonce v něm i spinkal. Ufff, takže vyřešeno… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí