Na noc v pytli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
249
25.8.10 23:10

na noc v pytli

Mám takový dotaz, ohledně spacího pytle. Chtěla bych pořídit na dcerku - 14 měsíců. Ona se celou noc pořád mele a na přikrytí jí nic nevydrží, takže je jen v pyžamku. Chci se jen zeptat, zda máte někdo zkušenost, jak se vám děcka s pytlem vyrovnala. Přeci jen je to trochu omezení v hybnosti, tak se trochu bojím, aby jí to spíš nerozčílilo. Já bych jí prostě ráda viděla přikrytou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4242
25.8.10 23:14

Ahoj, ja ti bohuzel neporadim jak se s tim „vyrovnal“ nas malej, protoze ve spacaku spal od 3-4 mesicu, proste kdyz vyrostl ze zavinovacky. Ale spal v nem az do 2 let, dokud nesel do velke postele a vyhovovalo mu to, postupne jsem mu kupovala vetsi a vetsi, takze prostor mel a zaroven se neodkopal.
Ted kdyz vidim, jak spi nahej, deka vedle, tak jsem zvedava na zimu a na studeny nohy :lol:
Ale jinak na spaci pytliky nedam dopustit.. Zalezi, jak se s tim tvoje mala vyrovna, kdyz uz je starsi a preci jen si to uvedomuje, ze jo, ale zase kdyz bude pytel dostatecne volny, tak by to jit mohlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.8.10 23:16

Ahoj,některé děti se to naučí i později…Jiné to prostě neskousne a vzteká se protože mu to brání v pohybu.Nejlepší bude když si ho od někoho půjčíš na zkoušku než aby jsi zbytečně vyhodila prachy.My měli pytel od mala a v pohodě.Pro mě to bylo super,nemusela jsem se bát,že je odkopaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
25.8.10 23:18

Tak já mám dceru taky celou noc nepřikrytou! Budou jí 2 roky. V zimě jsem jí přes pyžamo dokonce dávala ještě tepláky, protože je zaručeně každou noc odkrytá.. Spací pytel jsem zkoušela dvě noci a byl to děs. Cestuje v postýlce a jak se nemohla hýbat, byla okamžitě vzhůru se strašným řevem. Takže po dvou bezesných nocích jsem rezignovala a oblékám jí tak, aby jí nebyla zima když je nepřikrytá. Taky uvítám nějakou radu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.8.10 23:22

Já mám s pytlem ty zkušenosti, že v něm starší dcerka chtěla být jen snad do roku. Později už se více hýbala a spaní v pytli ji budilo - nechtěla v něm být, vztekala se. Dneska ho nesnese vůbec, odkrytá je permanentně… pořád zkouším přikrývat, ale rázem je odkrytá znova :-( .
Mladší dcerka v něm zatím spí, uvidíme na jak dlouho…
(mám pytel na miminka i na 18měs. dítě, takže v pohybu by jí bránit neměl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.8.10 23:23

Jedině mě napadá dát peřinu na šířku a zastrčit pod matraci?Když byl batole tak měl hodně neklidný spaní,teď spí jak špalek a sotva se hne.Spadnul za ty dva roky jen 2× :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.8.10 23:24
Marpe píše:
Já mám s pytlem ty zkušenosti, že v něm starší dcerka chtěla být jen snad do roku. Později už se více hýbala a spaní v pytli ji budilo - nechtěla v něm být, vztekala se. Dneska ho nesnese vůbec, odkrytá je permanentně… pořád zkouším přikrývat, ale rázem je odkrytá znova :-( .
Mladší dcerka v něm zatím spí, uvidíme na jak dlouho…
(mám pytel na miminka i na 18měs. dítě, takže v pohybu by jí bránit neměl).

Já myslím,že jim vadí,že se nemůžou pořádně točit dokola v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
25.8.10 23:26

Já jsem spací pytel objevila taky pozdě, díky kamarádce po které jsem ho zdědila - malá měla skoro dva roky a jsem za něho ráda - jinak byla taky pořád „na holo“. Zvykla si hned, cestuje po postýlce i v něm a nijak jí nevadí, já můžu klidněji spát a řeším akorát studené ruce :lol:
Ovšem taktéž bych doporučila ho někde půjčit a vyzkoušet, abys zbytečně neinvestovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.8.10 23:29

my pouzivali pytel od malicka a vse ok… v lete jsem jej prestala pouzivat a ted uz jej mala nechce,protoze si odvykla…ono je to individualni,ale myslim,ze takhle stare ditko uz asi jen rozcili. Mne by ho ted uz mala nesnesla…zvykla si na volne nozicky a do pytlu nechce- dokonce uz neche ani overalek kde ma zakryte chodidla - hrozne se vzteka a taha si porad za nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.8.10 23:31

My měli na léto(chladnější dny) jen lehký bavlněný.

Jde asi taky o to jak je dítě v noci divoké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.8.10 23:33

Tak je pytel a pytel, jsou i takovy, co se daji vespod rozepnout, takze se v nich da i chodit, jsou pytle pruzny na telo, takze je to jako teplejsi kosile (treba vlneny), nebo sirsi vataky. Moje deti jsou v pytli asi od jednoho mesice a mam vic druhu. Vlneny jsou nejlepsi (a nejdrazsi), v pohybu brani asi nejmin. Aspon muj rocak v nem i chodi, leze, toci se kolem dokola… i kdyz jemu nevadi zadnej. Je to spis o zvyku..jestli si na nej jeste zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.8.10 23:41

Presne, my mame asi 10 pytlu, jak nekdo satkuje a ma jich hodne, tak my „pytlujeme“ :lol:
Domca se v nem v noci tocil, rano v nem chodil, spal zamotanej jak vyzdimanej hadr a nikdy mu to nevadilo, ale jak jsem psala, byl na nej zvykly od malicka…
Dokonce, kdyz spal prvni tyden ve velke posteli a mel jeste pytel a ne deku a polstar, tak v nem tu prvni noc furt vylejzal a „chodil“ do obyvaku :wink: a druhy den kdyz rano chtel vstat uz kolem 4 hodiny, slezl z postele a sel k nam do pokoje, tak unavou usnul na zemi v pokojicku cestou :mrgreen: a rano byl teply, protoze byl v pytli a ne jenom v pyzamu :lol:

Ale to pisu fakt jen pro odlehceni, on je takovej klidas docela, takze rozhodne vyzkousej a uvidis, kazde dite to ma jinak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.8.10 23:45

My měli taky hodně pytlů.Fakt doporučuji vyzkoušet.Adam v něm taky chodil a lezl.Ale jak jsem psala.súpal v něm skoro od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.8.10 23:48

Jj presne, nase dvouapulletacka si vzdycky rano dosla v pytli husim pochodem do obyvaku … uplne to slysim :mrgreen: O pohybu to ani tak neni.

Jinak…pokud nemas nouzi o finance, je super „pytel“ gown z merina.
Doufam, ze muzu hodit aspon jeden odkaz pro info…ceny jsou kolem 1000,–
 http://eko-biorodina.mimishop.cz/detail.php?…

Urcite se to da i uplest ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.8.10 23:56

asha-jéé,to jsem jěště neviděla.My měli klasiku

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

měli jsme různé vyteplení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit