Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dala bych sirup.Nejspíš ho opravdu něco bolí.Co ouška?Nebrečí když zmáčkneš?Uvidéš že lék na bolest ho zklidní a bude to dobré
Ouška?? To mě teda ani nenapadlo až se znovu probudí zkusím to, ale nevím jetli něco zjistím, jelikož asi nic neřekne…
Co by nimi popřípadě mohl mít? Můj bratr měl velké problémy ušima když byl malý několikrát(hodněkrát) mu je museli píchat a to bych Samuelkovi nepřála, když jem tam jednou musela jet s ním asi ve 3 ráno pamatuju se, že i pro mě to bylo strašný… Lék mu dám taky hned jak se vzbudí ted to chci napoledy vyzkoušet…
Tak co Samík?
Maty měl taky problém s ouškama a pak se to uplně ztratilo po očkování synflorixem ![]()
Doufám že jste v pořádku a pěkně vyspinkaný ![]()
Od 4 spal až do 8:00 (nic moc ale) a dneska je celej spavější, a nechce mi moc jíst pijehodně, ale na jídlo se šklebí tak nevím uvidíme co bude dneska a kdyžtak v pondělí k doktorce… ![]()
Už jem fakt zoufalá, Samuel se dnes budí v intervalech od 10 do 20 minut se trašným pláčem nejdříve to vypadá, žese něčeho lekne, ale pak jako když ho něco bolí, zoubky mu růst mohou, ale použila jsem mundisal gel a vždy nám pomohl ale ted se budí s pláčem i tak
bříško si myslím že ho nebolí i jem mu zkoušela pomoct trubičkou a jen se vykakal(tuhá konzistence) teplotu jem mu měřila rektálně a měl ji 37,9 tak nevím, jetli mám odpočítat 5 stupnů a věřit teploměru že teplotu má nebo ne?? mám mu dát panadol čípky nebo sirup.. Je blbý, že se ztra ani k doktorce nedovolám
Nechce pít Umlíko ani Mmlíko(je najedený od večera to vypil celou lahecv kaše jako vždy) ted už 10 minut spinká tk doufám, že to vydrží, ale nestalo se to některé z vás?? Nenapadá vá něco? Dnes jme byli hodně venku, měl čepičku hodně pil, takže úpal nebo úžeh to být asi nemůže? Pořád se v postýlce přetáčí