Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, tak komu se líbila dnešní bouřivá noc? Já se docela bála, bylo to hrozný jak blesk stíhal další, navíc pak když bouřka odešla a pak se k nám vrátila a točila se nad náma, brrr.
ahojky,tak jakože show na nebi docela dobrá,chvilkama bylo vidět jak ve dne,ale ty následky
my plaveme už podruhé během 14-dní
tentokrát to odneslo i auto,ale vem ho čert,jen ať už se to počasí umoudří…už nejsou síly.....a to na tom oproti jinejm jsme relativně dobře ![]()
Ahoj, já bouřky miluju
Blesky lítaly snad každou vteřinu, kochala jsem se z okna…prošly přes nás bouřky 2, ta druhá stála fakt za to! ![]()
Jen je mi opravdu líto těch vyplavených lidí
Tady pršelo a bouřilo za poslední měsíc snad poprvé, takže byl fakt člověk rád, ale jinde - škoda mluvit… ![]()
Hm, ne všude byla bouřková noc
Tady nic. Ale minulý týden z pátka na sobotu bylo blesků požehnaně a bouřky já ráda
Ovšem ne moje dítě v břiše, tomu se bouřka faaakt nelíbí ![]()
Miluju bouřky, jsem jak říká manžel psychouš,já totiž stojím na balkoně a nabíjím se energií
,nicméně nás se tahle bouřka jaksi netýkala
škoda.
u nás se právě taky otočily 2. Tyhle povodňový katastrofy a všechny další jsou fakt hrozný a ty lidi obdivuju, protože se vždycky dokážou i když s velkou únavou a bolestí znovu postavit a ty povodňové následky likvidovat, nevim jestli já bych tu sílu na to měla, ale jsme mimo povodňovou oblast. Já se divila, že naše dítko spí jak zabité, kdežto rodiče nemohou v tom rachotu spát, sem se cítila jak na diskotéce,pořád to ze všech stran blikalo a svítilo. Já bouřky nemusim, protože jsem si při nich zažila vždy něco ošklivýho a bojim se jich, takže jsem ráda když můžu být doma zalezlá v pelechu.
U nás to byla docela děsivá podívaná - bydlím na Jižním městě - takže kroupy jako pingpongové míčky, voda hnaná kolmo na okna, blesky a hromy v jednom kuse, vítr, jaký jsem ještě nezažila ![]()
Navíc máme byt přímo pod střechou paneláku, takže každá kroupa byla rána jako z děla. Dcerka se vzbudila a na ty rány se smála a volala „bác“ (má 1 rok). Pes zalezl s tlapkama na uších a vylezl až když bylo po všem a mohl jít olizovat kroupy na balkon.
Máme auto samý dolíček, okna vydržela, plast je přece jen dobrá věc. A parapety podtekly, ale to se dalo čekat - málokdy leje kolmo. Tak snad se to nebude opakovat.
xxZuzana píše:
U nás to byla docela děsivá podívaná - bydlím na Jižním městě - takže kroupy jako pingpongové míčky, voda hnaná kolmo na okna, blesky a hromy v jednom kuse, vítr, jaký jsem ještě nezažila![]()
Navíc máme byt přímo pod střechou paneláku, takže každá kroupa byla rána jako z děla. Dcerka se vzbudila a na ty rány se smála a volala „bác“ (má 1 rok). Pes zalezl s tlapkama na uších a vylezl až když bylo po všem a mohl jít olizovat kroupy na balkon.
Máme auto samý dolíček, okna vydržela, plast je přece jen dobrá věc. A parapety podtekly, ale to se dalo čekat - málokdy leje kolmo. Tak snad se to nebude opakovat.
Take jsme na Jiznaku a teda mela jsem z toho celkem hruzu… to byly rany, ze to malem rozmlatilo okna… a pred chvilkou jsem zjistila, ze nam to pred barakem smetlo i borovici ![]()
Tak u nás naštěstí nebylo nic.Teda takhle šíleného.Bouřky od loňského hurikánu,který u nás yl,nesnáším.A děti aké ne.jen když pak vidm v televizi,jak jsou vyplavení pořád ti samí,tak je mi z toho úplně šoufl. ![]()
filad píše:xxZuzana píše:Take jsme na Jiznaku a teda mela jsem z toho celkem hruzu… to byly rany, ze to malem rozmlatilo okna… a pred chvilkou jsem zjistila, ze nam to pred barakem smetlo i borovici
U nás to byla docela děsivá podívaná - bydlím na Jižním městě - takže kroupy jako pingpongové míčky, voda hnaná kolmo na okna, blesky a hromy v jednom kuse, vítr, jaký jsem ještě nezažila![]()
Já zase koukám na základní školu - mám ji jako na dlani - a od rána tam zalepují střešní okna. Už lepí asi jedenácté… tam to musí vypadat.
Dost mě „baví“ komentáře na Novinkách.cz - jak se mimopražští obouvají do Pražáků - jak to dramatizujeme a že někde lehce zafoukalo a už se můžeme zbláznit. Nic proti, povodně a další katastrofy jsou samozřejmě mnohem mnohem horší - ale když tě vyplaví vysklené okno + pod tebou několik bytů, také to není žádná legrace. Nebo mít několikatisícovou škodu na autě. Hmmm, asi se musíme předbíhat, kdo jě větší chudák…
xxZuzana píše:filad píše:xxZuzana píše:Take jsme na Jiznaku a teda mela jsem z toho celkem hruzu… to byly rany, ze to malem rozmlatilo okna… a pred chvilkou jsem zjistila, ze nam to pred barakem smetlo i borovici
Máme auto samý dolíček, okna vydržela, plast je přece jen dobrá věc. A parapety podtekly, ale to se dalo čekat - málokdy leje kolmo. Tak snad se to nebude opakovat.Já zase koukám na základní školu - mám ji jako na dlani - a od rána tam zalepují střešní okna. Už lepí asi jedenácté… tam to musí vypadat.
Dost mě „baví“ komentáře na Novinkách.cz - jak se mimopražští obouvají do Pražáků - jak to dramatizujeme a že někde lehce zafoukalo a už se můžeme zbláznit. Nic proti, povodně a další katastrofy jsou samozřejmě mnohem mnohem horší - ale když tě vyplaví vysklené okno + pod tebou několik bytů, také to není žádná legrace. Nebo mít několikatisícovou škodu na autě. Hmmm, asi se musíme předbíhat, kdo jě větší chudák…
Na tech Novinkach jsem na to reagovala… to je proste vazne banda malych decek, kteri se dohaduji o kom a o cem se pise vic,… to mi vazne hlava nebere
![]()
xxZuzana píše:filad píše:xxZuzana píše:Take jsme na Jiznaku a teda mela jsem z toho celkem hruzu… to byly rany, ze to malem rozmlatilo okna… a pred chvilkou jsem zjistila, ze nam to pred barakem smetlo i borovici
Máme auto samý dolíček, okna vydržela, plast je přece jen dobrá věc. A parapety podtekly, ale to se dalo čekat - málokdy leje kolmo. Tak snad se to nebude opakovat.Já zase koukám na základní školu - mám ji jako na dlani - a od rána tam zalepují střešní okna. Už lepí asi jedenácté… tam to musí vypadat.
kde na Jiznaku jsi? Teda jen priblizne - ktera zakladka ![]()