Nespavost v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
141
21.8.10 11:00

Nespavost v těhotenství

Mám poslední dobou zvláštní období…nemám chuť k jídlu, za celý den sním malou snídani a pak až k večeru zase nějakou drobnost, teplý jídlo jsem neměla docela dlouho nejde to do mě čím to je máte někdo zkušenost a taky mi příjde že se spíš bříško zmenšuje… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21502
21.8.10 11:06

nechybí ti nějaké vitamíny? napadá mě vitamín B. mě třeba evlikost bříška taky kolísá, ale na mimčo to vliv nemá. když to řeknu trošku ošklivě, tak ono se chová jako „parazit“: vezme si všechno co potřebuje, ale je to na úkor tvého těla. takže bych se zkusila přemoct a jíst častěji po malých dávkách. třeba každé dvě hodiny něco malinkého zobnout, aspoň jogurt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.8.10 19:52

nozu: Možná chybí stane se že někdy vynechám den a zapomenu na vitamín, ale to právě proto že si vždycky řeknu až se dobře najím …myslíš že je to tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
21.8.10 20:33

Bereš vitamíny?Já před těhotenstvím skoro nejedla vůbec ,jak jsem otěhotněla, tak jak když si to mimi řekne a já začala jíst kvanta jogurtu, jablek(ty jsem nikdy neměla ráda)atd, pak se to za pár týdnů uklidnilo. Jestli to je pár dnů neřešila bych to, ale jinak to řekni dr., ať neublížíš malému. Ten teť potřebuje hodně vitamínku, aby dobře rostlo. Teplý jídlo jsem taky neměla každý den. Byla jsem tak jaksi lenivá si pro sebe něco uvařit. To si myslim, že není tak důležitý.
Já byla na začátku u obou těhot. hrozně, ale hrozně unavená. Stále jsem spala. A na konci těhot. jsem zas nemohla spát vůbec. Tak držim pěstičky, ať se tvůj stav zlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.8.10 10:35

martinka15: ahoooj…jo vitamíky beru..jinak první tři měsíce jsem taky furt jen spala a jedla probouzela jsem se v 1 ve 2 hodiny rano strašně hladová ale právě ted co jsem překročila 4.měsíc to mám naopak možná že to opravdu je jen nějaký krátké období tak díkyyy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí