Na noc v pytli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
44192
26.8.10 05:47

Dcerka spí taky nepřikrytá, já to neřeším, prostě dostane body zapínací mezi nohama, kalhoty a ponožky nebo punčošky.
Jako miminko milovala zavinovačku, snad až do 7 měsíců, potom se to zlomilo a chtěla volnost. Mám vyzkoušeno, že se lépe vyspí více oblečená a nepřikrytá - respektive přikryju ji, ale ona se odkope, než abych jí dala na pevno přikrývku pod matraci.A přikrývku má lehkou - buď rozdělanou rychlozavinovačku nebo povlečenou lehkou deku. Myslím, že na tom není nic špatně, každé dítě je jiné, neřeším to.
Starší se taky odkopává, má pyžamo s dlouhým rukávem, ponožky a v noci, když není zrovna horko, tak ho přikrýváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.8.10 06:03

Malý má spací pytel od půl roka, taky se odkopával a já ho nerada vidím odkrytého. Topíme dřevem, takže večer přiložíme a k ránu je chladněji. Jenom v pyžámku by mu byla zima. V noci by ho neměl kdo přikrývat, jelikož se nebudí on, tak ani my.
Máme jen dobré zkušenosti. V pohybu mu to samozřejmě brání, ale ne tolik. Cestuje po celé postýlce, stoupne si v něm, dokonce se v něm naučil i běhat, což tedy nechápu :nevim: Teď už mu je na délku akorát, takže se poohlížím pomalu po větším.

• Citovat
  • Upravit
13503
26.8.10 07:45

S pytlem mam takovou zkusenost,ze kdyby nebylo horko,tak v nem mala spi i ted.
Spi v nem od cca 3 mesice,ze zavinovacky vyrostla.
Uvidime ted na zimu,uz z pytle asi vyroste,ale perinu urcite odkope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
26.8.10 09:38

Díky moc všem za odpovědi. Prostě zkusím a uvidíme, co se stane :lol:
asha - něco takovýho jsem právě chtěla, mám teda vyhlídnutej bez rukávů, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
26.8.10 13:10

Jeste k tem znackam, my meli ty mensi ruzne - Bebe Jou, klasiku z MMB, z Tesca atd. A pak jsem na MMB objevila toto:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Mame ten Karsgaaren 120 cm zeleny a super, vesel se do nej jeste ted a spal v nem i pod stanem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
26.8.10 14:32

Ahoj,používáme spací pytel,a spí v něm pěkně.Dlouho jsem ho nechávala spát v zavinovačce,tak byl asi tak nějak zvyklej.Jen přes ty vedra spal jen v pyžamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
27.8.10 19:40
fanča píše:
Mám takový dotaz, ohledně spacího pytle. Chtěla bych pořídit na dcerku - 14 měsíců. Ona se celou noc pořád mele a na přikrytí jí nic nevydrží, takže je jen v pyžamku. Chci se jen zeptat, zda máte někdo zkušenost, jak se vám děcka s pytlem vyrovnala. Přeci jen je to trochu omezení v hybnosti, tak se trochu bojím, aby jí to spíš nerozčílilo. Já bych jí prostě ráda viděla přikrytou :lol:

Ahoj, jaké omezení v hybnosti?? To neznám. Malý také nevydrží chvíli přikrytý a tak musí spát v pytli, aby neprochladl, ale to mu vůbec nevadí a cestuje i v něm!!! A to dost obratně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
1.9.10 17:35

Tak jen na závěr diskuze dodávám, že pytlík jsem pořídili, malá neprotestuje a po 2 nocích už uměla chodit i v něm :lol:
A ráno spí o hodinu dýl - nevím teda, estli je to pytlem… Ale, co jsem ho před týdnem dali, tak vstává místo v 6 v 7,00. Tak nevím.
Ale já jsem konečně spokojená, že je přikrytá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401