Nechce spát v posteli

1735
22.4.22 13:39

Nechce spát v posteli

Zdravím maminky.
Už jsme opravdu zoufalá a nevím si rady. Mám roční dvojčata. Před týdnem přešli jen na jeden spánek denně. Už 14 dní mi nechtěli na druhý spánek usnout. Předtím spali dopoledne v kočárku a odpoledne v posteli. Ale teď odmítají přes den spát jak v posteli, tak v kočárku. Spí maximálně 25 minut. Z ničeho nic začali vyžadovat spaní v sedačce (vajíčku). Do auta už máme větší a tyto používám ráno a večer, když jim dám mléko, tak aby to nelili všude po místnosti. Ve chvíli, kdy řeknu, z jdeme spinkat, jdou, lehnout si každý do jedné sedačky a čekají. Pokud je chci vyndat a dát do postele, tak spustí děsný řev. A já nevím co s nimi. Můžu je takto nechat spávat, než se rozmyslí, že by teda spali po obědě v posteli? Nebo nemáte někdo nějaký nápad co s tím?
A když si lehnu do postele s nimi, tak to taky nepomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
774
22.4.22 13:46

A co je tam nechat usnout a pak je přenést do postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.4.22 13:46

A nenechali by se přendat po usnutí? Že by prostě zabrali v tom vajíčku a pak jsi je opatrně přenesla? Denodenně několik hodin ve vajíčku určitě není dobré na záda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
22.4.22 14:07

@LucEm @unuděná jakmile je přenesu, tak jsou do patnácti minut vzhůru. Opravdu vůbec nevím co je to napadlo… Spávali ve vajíčku výjimečně u prarodičů, tak jeden spánek jednou do měsíce a jinak dvakrát do měsíce po cestě v autě. Do teď v něm byli denně asi 15 minut, jen aby si vypili mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.4.22 14:09
@Elea9 píše:
@LucEm @unuděná jakmile je přenesu, tak jsou do patnácti minut vzhůru. Opravdu vůbec nevím co je to napadlo… Spávali ve vajíčku výjimečně u prarodičů, tak jeden spánek jednou do měsíce a jinak dvakrát do měsíce po cestě v autě. Do teď v něm byli denně asi 15 minut, jen aby si vypili mléko.

A když je v něm necháš, spí déle? Protože moje děti v tomto věku taky spaly jen 25-30 minut přes den, nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
22.4.22 14:10

@unuděná praveze spí v kuse hodinu a půl až dvě a půl hodiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.4.22 14:14
@Elea9 píše:
@unuděná praveze spí v kuse hodinu a půl až dvě a půl hodiny :nevim:

Tak ještě jim zkusit v posteli udělat „hnízdečko“-podložit nohy, zachumlat z boků - prostě tak, jako se cítí v té sedačce, ale bez toho křivícího vlivu na páteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14948
22.4.22 14:42

Já té asi nepotesim, mě batole spi zásadně v kočárku a v posteli ani náhodou. Samosebou ze jsem to zkoušela, byl akorát řev, srandicky a spaní žádný🙈 doporučuji vzdát se a udělat po jejich. Možná tedy ten kočárek, pokud ho akceptuji taky, by byl lepší než vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
23.4.22 11:24

@Semtex v kočárku mi aktualne ani za nic nespí víc jak tu čtvrt hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie