Nechci na něj tlačit, ale...

Anonymní
13.1.12 11:51

Nechci na něj tlačit, ale...

Ahoj, mám muže, kterému bude v létě 30, mě je 26. Máme fajn manželství, pořád se milujeme a máme také spoustu věcí společných. Ovšem teď se vyskytl takovej mráček nad naším vztahem. Dítě..Já bych ho chtěla, ale o něm rozhodně přesvědčena nejsem. Reagoval na to takto : Chci dítě, jen s Tebou, ale také chci s Tebou jet ještě na nějakou dovolenou, na nějaké akce zajít..Neřekl, že dítě nechce, ale že chce později. Ale stejně mi to bylo líto. Nechci ho do ničeho tlačit. Je to jinak supr chlap. Jen neumím pochopit, že ve 30 ještě není odvázaný z myšlenky po dítěti. Kdyby už dítě bylo, staral by se o něj, byl by supr táta, ale prostě že by po dítěti nějak toužil, to ne :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
13.1.12 11:53

my měli to samý v bledě modrym :lol: A to při zmínce o dítěti raegoval prudérněji naž tvůj manžel.A podívej na metřík, může se z malýho po…A taky mu bylo po třicítce, tak neboj, on k tomu nějak dojde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.1.12 11:55

A když jsem otěhotněla-téměř nečekaně tak 14 dní skoro nemluvil jak byl z toho chudák v čudu :mrgreen: A během těhu se s tím smířil a začal se těšit ;)Měl strach, že mu obrátí život vzhůru nohama, ale skoro se nic nezměnilo, jen jsme 3, vyrazit si spolu můžem a na dovolenou nás jenom jezdí o jednoho víc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.12 11:59
Stensa píše:
A když jsem otěhotněla-téměř nečekaně tak 14 dní skoro nemluvil jak byl z toho chudák v čudu :mrgreen: A během těhu se s tím smířil a začal se těšit ;)Měl strach, že mu obrátí život vzhůru nohama, ale skoro se nic nezměnilo, jen jsme 3, vyrazit si spolu můžem a na dovolenou nás jenom jezdí o jednoho víc :D
:lol: Tak to je supr. Doufám, že u nás to bude podobné :)
  • Citovat
  • Upravit
nepřihlášená ELi
13.1.12 11:59

Bohužel si myslím že je to trochu i dnešní dobou že děti co nejpozději… máme kolem sebe spoustu ,,známích,, po třícítce kteří prostě děti chcou ale až později, teď si chcou užívat. Ale potom se tihle lidi diví že jim to třeba nejde…

Každopádně to uplně nezazdil. Vím že ti to příjde líto ale zkus ho trochu pošťouchnout tím že ty jako ženská ve 26 je věk tak akorát, a nemusí se zadařit napoprvé(snažilky by o tom mohly něco vyprávět) a přece nebudeš mít první dítě ve 40 ne?:-)..... chlap ten může více méně furt i v pozdějším věku…ale ženská?
:nevim:
Každopádně přeji hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
nepř. Eli
13.1.12 12:01

U nás to bylo nečekané, to já spíš chtěla čekat - je mě 24 jemu 32.
ale těhotenství všechno změní:-) Jak tebe tak i jeho - pokud je normální :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
13.1.12 12:05
Anonymní píše:
Ahoj, mám muže, kterému bude v létě 30, mě je 26. Máme fajn manželství, pořád se milujeme a máme také spoustu věcí společných. Ovšem teď se vyskytl takovej mráček nad naším vztahem. Dítě..Já bych ho chtěla, ale o něm rozhodně přesvědčena nejsem. Reagoval na to takto : Chci dítě, jen s Tebou, ale také chci s Tebou jet ještě na nějakou dovolenou, na nějaké akce zajít..Neřekl, že dítě nechce, ale že chce později. Ale stejně mi to bylo líto. Nechci ho do ničeho tlačit. Je to jinak supr chlap. Jen neumím pochopit, že ve 30 ještě není odvázaný z myšlenky po dítěti. Kdyby už dítě bylo, staral by se o něj, byl by supr táta, ale prostě že by po dítěti nějak toužil, to ne :(

Radim radeji pockat (jeste mate rozhodne cas). Ja sice na ex netlacila, ale on to bral tak, ze jsme manzele, tak se to uz patri a to bylo taky vsechno spatne…

Nakonec tak moc chtel by dovolene a akce, ze si na to nasel jinou slecnu (bylo ji 20) a nas s klukem opustil. Respektive se choval tak, ze uz jsem to ukoncila ja.

Ale nerikam, ze to bude vas pripad… Ale ja bych na nej asi netlacila… Pockala bych treba jeste 2 roky, behem nich bych si s nim uzivala a pak zkusila znova… :palec: :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.12 12:13

Taky jsem chtěla nejdřív spíš já mimčo.. chlap si chtěl „užívat“ a koupit si motorku (že se bojí aby mi to jednou nevyčítal že ji nemá..) Pak měl muj bracha mimi..viděl na me jak jsem z neteře celá paf..taky si ji choval a z ničeho nic obrátil..na motorku zapoměl a chtěl mimi ;) a než jsme se stihli snažit tak jsem otěhotněla :andel: Malou miluje, je pro něj vším :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1900
13.1.12 12:19

Já bych si s ním sedla a zeptala se přímo: „Chceš, nebo nechceš? Nechceš, a kdy teda budeš chtít? Já už bych pomalu chtěla, protože už nejsem nejmladší a ono to taky nemusí jít hned, je spousta párů, co má problémy a pak mají ženský děti ve 40ti. No a prožívat pubertu svých dětí v 50ti a více mi přijde už náročný. Chci se dočkat vnoučat a neřešit to, že mi je 50, dítě chce na VŠ a já nemůžu sehnat práci, protože jsem stará, enbo jsem v ID.“

Musíte zvážit všechna pro a proti, ale čekat kvůli tomu, že chce chodit na pařby mi přijde dost dětinský. Nám je 23 a 28. Před rokem se na to ještě necítil a dneska se už hrozně těší. Ale taky potřeboval slyšet reakce ostatní. Když všichni jeho kamarádi budou bezdětní a svobodní, tak on nebude chtít být výjimka.

Nechci se dotknout maminek po 30 nebo tak. Vůbec proti tomu nic nemám. Ale když mi někdo řekne, že máme času dost, tak bych teda vykvetla. Já to dítě chci teď a ne až se to bude hodit celé společnosti :D

Přeji hodně zdaru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
13.1.12 12:27

Ahoj,
určitě bych ho netlačila a zkusila se zeptat, kdy by si tak to dítě představoval a co vše chce ještě zažít. Chlapi to mají trochu jinak a prostě mají strach, že se pro ně s dítětem vše změní, tak nechvátají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
13.1.12 12:36

Já jsem pro mít mimi co nejdřív ale musíte se na tom s partnerem shodnout oba. Mě měli naši po třicítce což tenkrát nebylo obvykle jako teď. Když jsem byla malá umřeli mi všichni prarodiče přestože se dožili vysokého věku. A mě je to hrozně líto že nemám žádné babičky a dědy. Tak jsem si pořídila dítě v 21 aby mí děti nepřišli o to co já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
13.1.12 13:06
Liduše píše:
Já bych si s ním sedla a zeptala se přímo: „Chceš, nebo nechceš? Nechceš, a kdy teda budeš chtít? Já už bych pomalu chtěla, protože už nejsem nejmladší a ono to taky nemusí jít hned, je spousta párů, co má problémy a pak mají ženský děti ve 40ti. No a prožívat pubertu svých dětí v 50ti a více mi přijde už náročný. Chci se dočkat vnoučat a neřešit to, že mi je 50, dítě chce na VŠ a já nemůžu sehnat práci, protože jsem stará, enbo jsem v ID.“

Musíte zvážit všechna pro a proti, ale čekat kvůli tomu, že chce chodit na pařby mi přijde dost dětinský. Nám je 23 a 28. Před rokem se na to ještě necítil a dneska se už hrozně těší. Ale taky potřeboval slyšet reakce ostatní. Když všichni jeho kamarádi budou bezdětní a svobodní, tak on nebude chtít být výjimka.

Nechci se dotknout maminek po 30 nebo tak. Vůbec proti tomu nic nemám. Ale když mi někdo řekne, že máme času dost, tak bych teda vykvetla. Já to dítě chci teď a ne až se to bude hodit celé společnosti :D

Přeji hodně zdaru :kytka:

No, upřímně řečeno mi je 30let a našemu chlapečkovi je něco málo přes dva roky.. Momentálně se našemu sluníčku snažíme o sourozence. :) Když vezmu v úvahu, vše co tu vyjmenováváš, množila bych se snad v osumnácti.. :lol: Abych si stihla ještě užít vnoučata, aby si mé dědí stihli užít své babičky a dědečky, případně prababičky a pradědečky. Aby až budou maturovat, nebo promovat na VŠ :lol: , abych nevypadala jako babička, ale maminka. atd..
Ale upřímně řečeno když mi bylo 20, 21, 22, 23, atd.. Tak nebylo s kým mít miminko.. Konkrétněji, prostě ještě se nenašel ten pravý, se kterým bych chtěla založit rodinu.. A v tom vidím taky problém… :think:

Takže za mě.. pokud ženská, najde chlapa, se kterým si dovede představit celý život a se kterým si dovede představit mít děti. A o kterým si myslí, že je to ten pravý. Tak neváhat a jít do toho (samozřejmně i dotyčný ON by měl s mimi souhlasit)!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.1.12 13:20

Netlačila bych na něj,třeba o tom začne za nějaký čas sám mluvit.Zatím máte čas,tak si ho spolu užívejte ;) U nás to zas bylo obráceně,chtěl první manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
13.1.12 14:29

No já Ti nevím, ale jak to má kdo s dětma, to se snad řeší už tak na třetím rande ne. A obvykle na to taky přijde řeč před svatbou. Pokud to nemáte vyjasněné, tak by možná už bylo na čase sednout, probrat, jaké máte představy a najít kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.12 14:46
wobludečka píše:
No já Ti nevím, ale jak to má kdo s dětma, to se snad řeší už tak na třetím rande ne. A obvykle na to taky přijde řeč před svatbou. Pokud to nemáte vyjasněné, tak by možná už bylo na čase sednout, probrat, jaké máte představy a najít kompromis.

Na tretim rande???? 8o 8o 8o Vybalit to na chlapa na tretim rande, to by me ani nenapadlo. Jinak, my to defakto vyjasnene mame, deti chceme a mluvili jsme o tom hodnekrat..ovsem me prepadla touha nyni, zatimco manzel by jeste tak rok, dva pockal..ale deti chceme moc oba, neshodli jsme se v terminu :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky