Nechci snížit úvazek

Anonymní
15.6.18 12:53

Nechci snížit úvazek

Ahoj,
od 1.9 mám ke smlouvě dodatek, že mám 0,95 úvazku. Monetálně jsem si pro příští rok řekla o cokoli nad 17 hod. (plný je 22). Vedení mi nabídlo 15hod, řekla jsem, že 15 je málo. SMlouvu mám do konce příštího školního roku. Co teď? Když mi dají dodatek ke smouvě s 15 hod úvazku a já je nebudu chtít a nepodepíšu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81479
15.6.18 13:02

budeš míít díle 0,95 a k datu ukončení smluvy tě vyhodí. Co by jsi čekala jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
15.6.18 13:03

@Lama Lama asi tak…nic moc jiného s tím při smlouvě na dobu určitou neuděláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 13:12

Překvapilo mě, že zastupkyně se ptala, jestli, když nebude víc než 15 hod dám výpověĎ. říkala jsem si, proč mám dávat výpoveď, to je jejich problém, že vzali další učitele a teď nemají hodiny do úvazku. Jen jsem se potřebovala ujistit, že když nepodepíšu 15, tak platí těch O,95 což jsem měla nyní.

• Citovat
  • Upravit
81479
15.6.18 13:13
@Anonymní píše:
Překvapilo mě, že zastupkyně se ptala, jestli, když nebude víc než 15 hod dám výpověĎ. říkala jsem si, proč mám dávat výpoveď, to je jejich problém, že vzali další učitele a teď nemají hodiny do úvazku. Jen jsem se potřebovala ujistit, že když nepodepíšu 15, tak platí těch O,95 což jsem měla nyní.

tak to zkouší no. Nebo tě nějak vyštípaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.6.18 13:15
@Lama Lama píše:
budeš míít díle 0,95 a k datu ukončení smluvy tě vyhodí. Co by jsi čekala jiného?

Nevyhodí, maximálně jí skončí poměr uplynutím doby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 13:18
@Lama Lama píše:
tak to zkouší no. Nebo tě nějak vyštípaj.

No zkouší, což mi právě připadá dost nedůstojné, všechno se dá normálně domluvit. Tedy mělo by.
Už tím, že jsem souhlasila s menším úvazkem jsem jim vyšla vstříc, domluva byla těch 17 či 18 hod.

• Citovat
  • Upravit
81479
15.6.18 13:19
@radkka píše:
Nevyhodí, maximálně jí skončí poměr uplynutím doby…

no, tak jasně, prostě jí neprodlouží smlouvu a skončí s tou současnou. napsala jsem to blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.6.18 13:20
@Lama Lama píše:
no, tak jasně, prostě jí neprodlouží smlouvu a skončí s tou současnou. napsala jsem to blbě.

Já jenom, že si to lidi pletou a čekají ještě výpověď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 13:20
@Lama Lama píše:
no, tak jasně, prostě jí neprodlouží smlouvu a skončí s tou současnou. napsala jsem to blbě.

S tím počítám, jen jsem chtěla vědět, jaké mám možnosti, pokud odmítnu jejich návrh.

• Citovat
  • Upravit
81479
15.6.18 13:23
@Anonymní píše:
No zkouší, což mi právě připadá dost nedůstojné, všechno se dá normálně domluvit. Tedy mělo by.
Už tím, že jsem souhlasila s menším úvazkem jsem jim vyšla vstříc, domluva byla těch 17 či 18 hod.

tak zas pokud tu práci nemaj, tak nemaj. :nevim:
Hele, já tě na jednu strnu chápu.
Na druhou strnu - nestálo by za to se poohlídnout jinde, kde o tebe budou stát? Za podmínek, které ti vyhovují, než se takle handrkovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 13:55
@Lama Lama píše:
tak zas pokud tu práci nemaj, tak nemaj. :nevim:
Hele, já tě na jednu strnu chápu.
Na druhou strnu - nestálo by za to se poohlídnout jinde, kde o tebe budou stát? Za podmínek, které ti vyhovují, než se takle handrkovat?

Nabrali nové učitele, kteří si dávali podmínky, oni jim vyhověli, aby je navnadili. Vykašlali se ovšem na stávající zaměstnance s tím, že se to nějak udělá.

Je to problém vedení. Nestálo by to za to, protože když vyzvedávám svoje tři děti, mám to pět minut od práce

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
15.6.18 14:01
@Anonymní píše:
Ahoj,
od 1.9 mám ke smlouvě dodatek, že mám 0,95 úvazku. Monetálně jsem si pro příští rok řekla o cokoli nad 17 hod. (plný je 22). Vedení mi nabídlo 15hod, řekla jsem, že 15 je málo. SMlouvu mám do konce příštího školního roku. Co teď? Když mi dají dodatek ke smouvě s 15 hod úvazku a já je nebudu chtít a nepodepíšu.

Jak se tak dívám, je to vcelku oblíbený způsob, jak vyhodit učitele se smlouvou na dobu neurčitou. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.18 14:03
@SAJ píše:
Jak se tak dívám, je to vcelku oblíbený způsob, jak vyhodit učitele se smlouvou na dobu neurčitou. :(

Mám určitou, končí mi příští červen. Vedení neurčito vůbec nedává

• Citovat
  • Upravit
5500
15.6.18 14:41
@SAJ píše:
Jak se tak dívám, je to vcelku oblíbený způsob, jak vyhodit učitele se smlouvou na dobu neurčitou. :(

Takhle přece nikoho vyhodit nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat