Nechci zase přenášet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
13.4.16 13:09
@mirecekblbecek píše:
mi před porodem tupě bolelo břicho, moc jsem tomu nevěnovala pozornost, dál jsem dělala vánoční úklid, takže doporučuji skákat po oknech, luxovat, prát, prostě velký pohyb jednak pž´řenášet nebudeš, jednak pohyb je zdravý. :mavam:

A nebo taky klidně jo :*

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
13.4.16 13:10

@Aries6 Ty potvoro jedna, ještě jsem neporodila ani já a ty už bys sžívala ostatní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25178
13.4.16 13:10
@Tunrida píše:
@Aries6 Ty potvoro jedna, ještě jsem neporodila ani já a ty už bys sžívala ostatní :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
13.4.16 13:12

@mirecekblbecek To máš dobrý, já dělala psí kusy - ne cíleně, ale se dvěma dětma a barákem to jinak nejde a druhé a třetí dítě jsem taky přenášela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.4.16 13:14

Jako v čem se ta doktorka ještě nikdy nespletla? Ono se minimum dětí narodí přesně ve 40+0 :lol: Nenervuj se tím dopředu, nemá to cenu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.16 13:18

@Tunrida No, možná je to trochu nadnesené, ale chodí k ní většina místních maminek, je to taková stará praktička nebo spíš čarodějnice :), páč vždycky, když dopředu něco odhadovala (porodní hmotnost atd.), sedělo to dokonale. :pankac:

L.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.16 13:33

@Syringa Díky, máš pravdu, nemá cenu se nervovat. Jen bych ráda zažila ‚normální‘ porod, tak mě to moc nepotěšilo. Snad to nakonec dopadne jinak.

L.

• Citovat
  • Upravit
25179
13.4.16 13:54

Tak říct ženě ve 37 tt, že bude zřejmě přenášet, je hodně neprofesionální frajeřinka…To že jsi prvně měla vyvolávaný porod po termínu nic neznamená…Jaký k tomu byl důvod? Pouze ten, že jsi jim nesedla do tabulek?
Jako druhorodička máš por. cesty lehce volnější než před prvním porodem, i to může přispět k rychlejšímu nástupu a průběhu porodu. Navíc pečuješ o dítě, i to je oproti prvnímu těhotenství námaha. Z přírodních rad - nevyhýbej se běžné, rozumné námaze, klidně výšlap, výlet pěšky proč ne, pokud břicho dovolí, dělej běžné domácí práce. Můžeš taky o pomoc požádat manžela, ale to bych ještě minimálně týden počkala - sex (i sperma) přispívá ke spouštění porodu. Z bylinek maliník, pak holky baští lněné semínko :think:. Taky teplá sprcha na bříško…Žádné alkoholové lektvary, jak někdo radí, bych nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí