Nechci zase přenášet

Anonymní
13.4.16 12:47

Nechci zase přenášet

Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale jsem děsnej stydlín…

Moje dr. mi dnes (v 37+0) řekla, že CS=2 a že to zase (jako u prvního dítěte) vidí na přenášení, že v dubnu určitě neporodím, ačkoliv teď už je mimouš trochu nadlimitní - necelé 3,3 kg (jako první - porodní váha 4100 g v 41+1 tt). Potíž je v tom, že se ještě nikdy nespletla a podruhé se mi na vyvolání opravdu nechce, brrr. Dnes jsem začala mít jakoby hlen na vložce, podle toho, co jsem si přečetla, by se mohlo jednat o hlenovou zátku, ale taky třeba jen důsledek dnešního vyšetření, fakt nevím, jak to má vypadat, protože u prvního jsem nic takového neměla.
Podle vašich zkušeností, je možné, že se dr. přece jen plete a porodím normálně? Stalo se vám to taky? Vím, že je to individuální, ale jelikož jsem první porod nezažila takový ten klasický, vůbec nevím… Podotýkám, že babské rady na vyvolání spontánního porodu se poprvé totálně minuly účinkem. Díky za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5251
13.4.16 12:50

Mám za sebou 4 těhotenství a 4 porody - všechno potermínové indukce, děti měli 4030 g, 4200 g 3780 g a 4030 g a všechny 53 cm. To co jsi dnes objevila nejspíš bude jen z podrážděného čípku z vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
13.4.16 12:51
@Anonymní píše:
Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale jsem děsnej stydlín…Moje dr. mi dnes (v 37+0) řekla, že CS=2 a že to zase (jako u prvního dítěte) vidí na přenášení, že v dubnu určitě neporodím, ačkoliv teď už je mimouš trochu nadlimitní - necelé 3,3 kg (jako první - porodní váha 4100 g v 41+1 tt). Potíž je v tom, že se ještě nikdy nespletla a podruhé se mi na vyvolání opravdu nechce, brrr. Dnes jsem začala mít jakoby hlen na vložce, podle toho, co jsem si přečetla, by se mohlo jednat o hlenovou zátku, ale taky třeba jen důsledek dnešního vyšetření, fakt nevím, jak to má vypadat, protože u prvního jsem nic takového neměla.
Podle vašich zkušeností, je možné, že se dr. přece jen plete a porodím normálně? Stalo se vám to taky? Vím, že je to individuální, ale jelikož jsem první porod nezažila takový ten klasický, vůbec nevím… Podotýkám, že babské rady na vyvolání spontánního porodu se poprvé totálně minuly účinkem. Díky za názory.

mi před porodem tupě bolelo břicho, moc jsem tomu nevěnovala pozornost, dál jsem dělala vánoční úklid, takže doporučuji skákat po oknech, luxovat, prát, prostě velký pohyb jednak pž´řenášet nebudeš, jednak pohyb je zdravý. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.16 12:55

@CokeLady To sice vím, že se nejedná o klasické přenášení, ale jde o to, že já sama jsem drobná (160 cm, 45 kg i s postelí - netěhotná), s úzkou pánví, takže rodit malé obříky je dost náročné, a proto se lékaři rozhodli i poprvé, kdy mimčo mělo vážit přes 4 kg, nakonec porod vyvolat. :)

L.

• Citovat
  • Upravit
25363
13.4.16 12:58

Tak v 37+0 ví doktor pěkný kulový… ještě můžeš normálně rodit sama. Babská rady bych nedělala. Krom nějakého maliníku nebo tak. Spíš bych měla strach, že ublížím sobě i dítěti. Nezbyde ti, než čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25363
13.4.16 13:04

@CokeLady A co vy, jak se sžíváte? Už máte druhé doma, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25363
13.4.16 13:06
@CokeLady píše:
@Aries6 8o 8o jsem teprve 35. tt, ještě mi ho nechej dopéct :D

A jo :mrgreen: To víš, jen odhaduju :D Tak jen ať se pěkně peče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.4.16 13:09
@mirecekblbecek píše:
mi před porodem tupě bolelo břicho, moc jsem tomu nevěnovala pozornost, dál jsem dělala vánoční úklid, takže doporučuji skákat po oknech, luxovat, prát, prostě velký pohyb jednak pž´řenášet nebudeš, jednak pohyb je zdravý. :mavam:

A nebo taky klidně jo :*

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
13.4.16 13:10

@Aries6 Ty potvoro jedna, ještě jsem neporodila ani já a ty už bys sžívala ostatní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25363
13.4.16 13:10
@Tunrida píše:
@Aries6 Ty potvoro jedna, ještě jsem neporodila ani já a ty už bys sžívala ostatní :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25363
13.4.16 13:12

@mirecekblbecek To máš dobrý, já dělala psí kusy - ne cíleně, ale se dvěma dětma a barákem to jinak nejde a druhé a třetí dítě jsem taky přenášela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
13.4.16 13:14

Jako v čem se ta doktorka ještě nikdy nespletla? Ono se minimum dětí narodí přesně ve 40+0 :lol: Nenervuj se tím dopředu, nemá to cenu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.16 13:18

@Tunrida No, možná je to trochu nadnesené, ale chodí k ní většina místních maminek, je to taková stará praktička nebo spíš čarodějnice :), páč vždycky, když dopředu něco odhadovala (porodní hmotnost atd.), sedělo to dokonale. :pankac:

L.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.4.16 13:33

@Syringa Díky, máš pravdu, nemá cenu se nervovat. Jen bych ráda zažila ‚normální‘ porod, tak mě to moc nepotěšilo. Snad to nakonec dopadne jinak.

L.

• Citovat
  • Upravit
25179
13.4.16 13:54

Tak říct ženě ve 37 tt, že bude zřejmě přenášet, je hodně neprofesionální frajeřinka…To že jsi prvně měla vyvolávaný porod po termínu nic neznamená…Jaký k tomu byl důvod? Pouze ten, že jsi jim nesedla do tabulek?
Jako druhorodička máš por. cesty lehce volnější než před prvním porodem, i to může přispět k rychlejšímu nástupu a průběhu porodu. Navíc pečuješ o dítě, i to je oproti prvnímu těhotenství námaha. Z přírodních rad - nevyhýbej se běžné, rozumné námaze, klidně výšlap, výlet pěšky proč ne, pokud břicho dovolí, dělej běžné domácí práce. Můžeš taky o pomoc požádat manžela, ale to bych ještě minimálně týden počkala - sex (i sperma) přispívá ke spouštění porodu. Z bylinek maliník, pak holky baští lněné semínko :think:. Taky teplá sprcha na bříško…Žádné alkoholové lektvary, jak někdo radí, bych nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí