Neschopenka na up? Poraďte prosím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
495
29.4.22 15:06

@renduli To právě není na smlouvu je to práce na chatu jak se tady o tom mluvilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34393
29.4.22 15:09
@Andělka55 píše:
Tak to je hnus.. Tohle dělat vypočítavě.. :nevim:

No, je to prostě jedna z možností :nevim: Psala, že dělá z domu, takže bez příjmu nebude, tak nebude asi potřeba někam takhle nastupovat. Počítám, že jsou na to dva, a snad mají i nějakou kačku našetřenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4213
29.4.22 15:41
@vejisek píše:
@renduli To právě není na smlouvu je to práce na chatu jak se tady o tom mluvilo.

Aha, takže práce načerno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
29.4.22 15:42
@vejisek
@vejisek píše:
Ahojky jsem v zapeklité situaci a nevím co dělat. Loni jsem byla od konce léta v nové práci kde nás nabrali a všechny lidi ve zkušebně vyhodili. Měla jsem bolesti v zádech šla marodit a byla z toho výhřezlá ploténka. Marodila jsem od října do 4 dubna a od té doby jsem na UP bez nároku na podporu a hledám si práci. A dneska jsem zjistila, že jsem neplánovaně těhotná bohužel těhotenství kvůli čípku bude rizikové a teď nevím budu mít nárok na neshcopenku a nebo musím někam nastoupit ikdyž je to blbe nerada dělám takové věci abych na ni měla nárok?

30.8.21
Jak to bude? Poradíte?
Ahojky chtěla bych se zeptat jak to bude, protože těmto věcem moc nerozumím. Pracovala jsem po rodičáku 3 měsíce a ukončila poměr ve zkušební době pak jsem byla 2 měs na prac úřadě. Následně jsem šla do nové práce, kde mi teď skončila zkušební doba a smlouvu mám na rok. Včera jsem zjistila, že jsem neplánovaně těhotná a vím, že budu muset na nemocenskou, protože dělám náročnou práci ve skladě. A teď otázka jestli budu mít nárok na mateřskou? Vím, že se to počítá nějak podle ní, ale jestli se tam počítá i nemocenská? Děkuji moc za objasnění,

Asi nechápu.. bylas ve zkušebce, když tě vyhodili nebo po zkušebce s roční smlouvou.. a první těhotenství nedopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí