Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky jsem v zapeklité situaci a nevím co dělat. Loni jsem byla od konce léta v nové práci kde nás nabrali a všechny lidi ve zkušebně vyhodili. Měla jsem bolesti v zádech šla marodit a byla z toho výhřezlá ploténka. Marodila jsem od října do 4 dubna a od té doby jsem na UP bez nároku na podporu a hledám si práci. A dneska jsem zjistila, že jsem neplánovaně těhotná bohužel těhotenství kvůli čípku bude rizikové a teď nevím budu mít nárok na neshcopenku a nebo musím někam nastoupit ikdyž je to blbe nerada dělám takové věci abych na ni měla nárok?
Tak „nemocenskou“ pro ÚP mít můžeš (nevím jestli gynekolog ví co to je, praktik vědět bude), ale za to nejsou žádné peníze, budeš omezena vycházkami, může přijít kontrola, ale nemusíš chodit po firmách a podnicích a hledat si práci.
@Nuníček píše:
Tak „nemocenskou“ pro ÚP mít můžeš (nevím jestli gynekolog ví co to je, praktik vědět bude), ale za to nejsou žádné peníze, budeš omezena vycházkami, může přijít kontrola, ale nemusíš chodit po firmách a podnicích a hledat si práci.
No předpoklad, že zakladatelce jde o to, aby ji chodili nějaké peníze.
Jojo přesně o to mi jde.Jako vydělávám i z domu, ale zas nemůžu být úplně bez příjmu kdybych skončila v nemocnici tak pracovat nemůžu a neměla bych nic.
@vejisek pokud nejsi zamestana tak nebudeš mít žádné peníze z neschopenky.
@Nicole 1234 píše:
No předpoklad, že zakladatelce jde o to, aby ji chodili nějaké peníze.
Tak musí někam nastoupit a jít na klasickou nemocenskou, tak to dělá plno lidí, bohužel.
@vejisek píše:
Ahojky jsem v zapeklité situaci a nevím co dělat. Loni jsem byla od konce léta v nové práci kde nás nabrali a všechny lidi ve zkušebně vyhodili. Měla jsem bolesti v zádech šla marodit a byla z toho výhřezlá ploténka. Marodila jsem od října do 4 dubna a od té doby jsem na UP bez nároku na podporu a hledám si práci. A dneska jsem zjistila, že jsem neplánovaně těhotná bohužel těhotenství kvůli čípku bude rizikové a teď nevím budu mít nárok na neshcopenku a nebo musím někam nastoupit ikdyž je to blbe nerada dělám takové věci abych na ni měla nárok?
Neschpenku na ÚP mít můžeš, ale žádné peníze ti chodit nebudou ![]()
Abys jí měla placenou, tak bys musela ukončit ÚP, a nastoupit někam do práce.
@vejisek z logiky věci, aby si to dostala zaplacené, musíš nejdřív někde pracovat
No budes muset někam nastoupit a pak teprv jít na neschopenku, jinak peníze nedostaneš žádné.
@lachtanice86 Ono by vlastně stačilo, když někam nastoupí, bude tam třeba měsíc a půjde marodit. Oni jí po 14ti dnech vyhoděj, ale soc jí bude platit neschopenku dál ![]()
Úplně bez příjmu teda nebudeš ne? Říkáš, že pracuješ z domu a dítě má asi otce, tak nevím, proč se schylovat k praktikám „rychle někam do práce na chvilku a pak na ně hodit bobek, jen ať platěj..“ Sama píšeš, že je to nejspíš rizikové, tak jak chceš v nějaké práci být aspoň minimálně měsíc?
@arinecka píše:
@lachtanice86 Ono by vlastně stačilo, když někam nastoupí, bude tam třeba měsíc a půjde marodit. Oni jí po 14ti dnech vyhoděj, ale soc jí bude platit neschopenku dál
ve 3 měsíční zkušebce ji mohou vyhodit i druhý den marodění ne? Pokud se někdo dozví, že je to těhotenstvím, tak jim asi dojde, že to bude na dýl.. a to už ji platit nikdo nebude ne?
@Andělka55 píše:
ve 3 měsíční zkušebce ji mohou vyhodit i druhý den marodění ne? Pokud se někdo dozví, že je to těhotenstvím, tak jim asi dojde, že to bude na dýl.. a to už ji platit nikdo nebude ne?
Ne, až po 14 dnech. Když s ní rozvážou PP, tak ona pak jen doloží na ZP že už není zaměstnaná, ale neschopnost trvá. Po těch 14ti dnech vyplácí OSSZ, peníze budou chodit, po celou dobu neschopnosti.
@arinecka píše:
Ne, až po 14 dnech. Když s ní rozvážou PP, tak ona pak jen doloží na ZP že už není zaměstnaná, ale neschopnost trvá. Po těch 14ti dnech vyplácí OSSZ, peníze budou chodit, po celou dobu neschopnosti.
Tak to je hnus.. Tohle dělat vypočítavě.. ![]()
@vejisek píše:
Jojo přesně o to mi jde.Jako vydělávám i z domu, ale zas nemůžu být úplně bez příjmu kdybych skončila v nemocnici tak pracovat nemůžu a neměla bych nic.
Na základě jaké smlouvy pracuješ?